(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Zettisch Éva Dátum: 2011-07-22 12:44:17
Kedves Fórumozók! Kedves Kata! Először is szeretném megköszönni a sok információt, amit ezen az oldalon találtam. Sokat segített. Utazbiztosítással kapcsolatban érdeklődnék - Katánál, vagy aki tud segíteni - hogy igaz-e az a hír, miszerint a Macedón határon igazolni kell az utasbiztosítást. Mert nekünk csak egy 1 oldalas lap van a kezünkben, amit úgy nyomtattunk ki magyarul. Ezt vajon elfogadják? Mi autóval mennénk két gyerekkel, aug. 2-től az Athéne házba. A Fórumozóktól kérdezném továbbá, hogy van-e valaki, aki szintén ebben az időben jönne autóval. Jó lenne csatlakozni valakihez, mert bevallom kicsit tartok az úttól. Köszönöm előre is a válaszokat. Üdv. Éva
Dátum: 2011-07-22 12:00:31
Csatika írta ekkor: 2011-07-22 00:50:43
Kedves Kata, vagy a helyettesítő jobb kezed! smile Napok óta olvasgatom a fórumot, ami nagyon jó dolog, hiszen sok infóhoz jutunk itt a türelmetekkel és kedvességetekkel! Én arra szeretnék választ kapni, hogy a görög válság miatt bizti nem lesz-e gond a nyaralással? Mit tudtok a kinti eseményekről? Most skypoltam a barátnőmmel, aki Angliában azt mondja hogy a tv a kinti eseményekkel van tele. Igaz mi szeptemben 5-én indulnánk! A másik kérdésem, hogy elég az új személyi útlevél hiányában? Ha nem fontos akkor nem csináltatnám meg! Előre is köszi a választ! Üdv.: Ildikó
Kedves Ildikó! A válságot igazán Kata láthatja illetve tudhatja, de mindig azt írta itt fórumon is hogy Neos Marmarason nem látni. Leginkább a nagyvárosokban jellemző a nagy mozgalmak mint itthon is Budapesten :) Amúgy pont ma egyeztek meg új segélyről az EU részéről a görögöknek, szóval átmenetileg ez is csökkenti a "válságot". Szerintem ez miatt nem kell aggódnod :) Másrészt 560l-es az üzemanyagtartálya a Setra emeletes buszoknak, ami min. 1600km-re elég, de sztem a Grand Toursos buszoknak nagyobb mert nem hiszem hogy Sartin tankolnának és így oda-vissza megfordulnak 1 tankból :) Benzin miatt sem kell aggódni tehát. Júni elején voltunk mi kint akkor se volt semmi szele hogy válság van! Elég a személyi igazolvány és ezen lovagolni nem is szeretnék :) Mi is azzal mentünk! üdv Peti
Csatika Dátum: 2011-07-22 00:50:43
Kedves Kata, vagy a helyettesítő jobb kezed! smile Napok óta olvasgatom a fórumot, ami nagyon jó dolog, hiszen sok infóhoz jutunk itt a türelmetekkel és kedvességetekkel! Én arra szeretnék választ kapni, hogy a görög válság miatt bizti nem lesz-e gond a nyaralással? Mit tudtok a kinti eseményekről? Most skypoltam a barátnőmmel, aki Angliában azt mondja hogy a tv a kinti eseményekkel van tele. Igaz mi szeptemben 5-én indulnánk! A másik kérdésem, hogy elég az új személyi útlevél hiányában? Ha nem fontos akkor nem csináltatnám meg! Előre is köszi a választ! Üdv.: Ildikó
Grand Kata Dátum: 2011-07-21 22:33:23
Pintérné Dr. Egeresi Zsuzsanna írta ekkor: 2011-07-21 21:58:41
Szia Kata! Mi szeptember 27- október 4-ig fizettünk be Marmasra (3 fő) és sajnos hiába keresgélek a fórumon, nem találok olyan leírást, hogy milyen időre számíthatunk akkor? Ugye még alkalmas a tenger fürdésre? (tudom nem vagy időjós, júliusban is lehet rossz idő, csak úgy általában kérdem...) Már annyira szeretnénk ott lenni, de sajna addig még egy vizsgám van, emiatt is lett ez a késői időpont... smile Ugye azért nem nagyon maradunk le emiatt semmiről??? Köszönöm válaszodat: Zsuzsi
Kedves Zsuzsa! Az időjárást, még egy hétre előre sem lehet megjósolni. Így van, ahogy Roland írja. Legtöbb esetben még jó az idő és fürdésre alkalmas. a Freemeteo. com-on az egy hetes előrejelzés található, de nem mindig mond igazat. Bízunk benne, hogy jó időtök lesz és élvezitek a nyaralást az őszben. smile smile Üdv.: Kata
Fajcsák Roland Dátum: 2011-07-21 22:13:38
Pintérné Dr. Egeresi Zsuzsanna írta ekkor: 2011-07-21 21:58:41
Szia Kata! Mi szeptember 27- október 4-ig fizettünk be Marmasra (3 fő) és sajnos hiába keresgélek a fórumon, nem találok olyan leírást, hogy milyen időre számíthatunk akkor? Ugye még alkalmas a tenger fürdésre? (tudom nem vagy időjós, júliusban is lehet rossz idő, csak úgy általában kérdem...) Már annyira szeretnénk ott lenni, de sajna addig még egy vizsgám van, emiatt is lett ez a késői időpont... smile Ugye azért nem nagyon maradunk le emiatt semmiről??? Köszönöm válaszodat: Zsuzsi
Szia! Itt megtudod nézni az előrejelzést:http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=16&gid=734939.De nem mindig kell hinni nekik,nekünk egész hétre esőt és vihart írt,mondanom se kell hogy majd meg döglöttünk a melegbe. smile smile