(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Czupár Ferencné Dátum: 2011-07-21 13:26:28
írta ekkor: 2011-07-21 12:08:29
Szervusz Ica! Köszönöm szépen az ajánlatot, de már befizettük a buszos utat (3fő). Esetleg leírhatnád az autó típusát, férőhelyek számát, csomagtér méretét, így talán más kedvet kaphat a közös utazáshoz. Én is gondolkoztam az autós úton, de a busszal Nekünk olcsóbb, ha mégis autóval utaznék, akkor biciklit feltétlenül vinnék, mert Porto Carras után gyönyörű kis öblök találhatók, ami gyalog kicsit hosszú, de legalább egyszer érdemes elsétálni. Üdv: KicsiJenő
Szia Jenő! Külön autóval gondoltam az utazást,mert biztonságosabbnak tartanám ha több autó menne együtt. Én is gondolkozom hogy mégis busszal kéne menni,mert olcsóbban jönnénk ki.Csak az tart vissza ,hogy lehetséges hogy többször is át kell szállni másik buszba.Olvastam a fórumon, hogy Parálián kitették előbb az utasokat utána mentek tovább Marmarosra,ami még pár óra utazás!
Dátum: 2011-07-21 12:08:29
Czupár Ferencné írta ekkor: 2011-07-20 16:19:36
Kedves Jenő!Már írtam a fórumon,hogy utitársakat keresünk,mi is aug.15-én indulunk Marmarasra.Ha gondolod felvehetjük a kapcsolatot!Üdv:Czupárné Ica
Szervusz Ica! Köszönöm szépen az ajánlatot, de már befizettük a buszos utat (3fő). Esetleg leírhatnád az autó típusát, férőhelyek számát, csomagtér méretét, így talán más kedvet kaphat a közös utazáshoz. Én is gondolkoztam az autós úton, de a busszal Nekünk olcsóbb, ha mégis autóval utaznék, akkor biciklit feltétlenül vinnék, mert Porto Carras után gyönyörű kis öblök találhatók, ami gyalog kicsit hosszú, de legalább egyszer érdemes elsétálni. Üdv: KicsiJenő
Csizmadia Ildikó Dátum: 2011-07-21 09:44:40
Grand Kata írta ekkor: 2011-07-20 21:08:34
Kedves Ildikó! Speciális ételeket itt Marmaraszon nem lehet vásárolni! Lehet, hogy jobb lenne néhány dolgot otthonról hozni. A zöldség, gyümölcs hús, halfélék azonban gondolom fogyaszthatóak ilyen probléma esetén. Üdv.: Kata smile smile
Szia Kata! Köszönöm a gyors választ:) Húsféléket, zöldséget, gyümölcsöt természetesen ehet, egyedül a pékáruval van baj, de akkor azt majd viszünk itthonról:) Üdv, Ildikó
Domokos Andrea Dátum: 2011-07-21 09:25:21
Grand Kata írta ekkor: 2011-07-20 21:09:43
Szia Andrea! Mindhárom apartmanunkban ágyneműt, törülközőt adnak! WC papírt, csak induláskor egy tekercset. smile smile Üdv.: Kata
Kedves Kata! Neked is nagyon köszönöm a segítésget! smile
Domokos Andrea Dátum: 2011-07-21 09:24:05
írta ekkor: 2011-07-20 15:35:59
Kedves Andrea! Nem Kata vok, de mi Mousesben voltunk 1 wc papír volt bekészítve meg két kicsi előre csomagolt szappan. Érdemes vinni :) élest kést is és szúnyogriasztót is, mosogatószert, mosogató szivacsot, kisebb konyharuhát esetleg vagy amivel törölgetsz, mosószert ha mosni szeretnétek kézzel, illetve nem árthat tisztítószer sem. Kisebb flakonba kitöltve el lehet osztani hogy mindenkihez kerüljön és akkor nem foglal sok helyet :)
Kedves Péter! Nagyon köszönöm a segítséget! :) Általában így szokott lenni wc papír, csak tavaly Tolon voltunk és azon a szálláson végig az egy hétig elláttak minket wc papírral. Meg is voltam lepődve, mert általában csak az érkezéskor adnak egy tekercset. Ezért kérdeztem, hogy itt hogy működik, mert nem akartam feleslegesen vinni. Köszönöm még egyszer! :)