Én is csak csatlakozni tudok Timihez. Egyidőben voltunk nyaralni (kedves szomszédaink voltak :) ) és Marmaros csend és nyugalom honolt.
Nagyon szép város, de amilyen nagy annyira nincs pezsgés és nyüzsgés,ez nekem kicsit furcsa volt.
Nem tudom mivel másabb főszezonban, biztos több a nyaraló, de hogy mennyivel pezsgőbb azt nem tudom.
Azt gondolom, hogy inkább a passziv pihenésre, a csend és nyugalomra vágyóknak ajánlanám a helyet.
Sziasztok! Én csak ajánlani tudom nektek a főszezon kipróbálását. Igaz, hogy akkor is a főutca a legnépesebb, a környező utcák, sikátorok nem annyira. Ilyenkor alig lehet mozdulni a főutcán, rengeteg az autó, meg a motoros, ill. a gyalogos. Kirakodó árusok vannak a járdákon, stb. Lehet, hogy a piac is nagyobb?? Bár ezt Kata tudja jobban... Aktívan is ki lehet kapcsolódni, igaz az embernek fel kell találnia magát, nem teszik a feneke alá, mint pl. Paralián (menyasszonyom szerint). Lehet menni a fakultatív kirándulásokra, vagy aki akar, mehet önállóan is. Emellett viszont a parton nincs tömegelés, nem csak zsebkendőnyi területre futja, mint amit Pefkochoriban láttunk... Mindenki megtalálja amit szeretne. Ki kell próbálni a többi nyaralóhelyet, és rájöttök, hogy Marmaras és Kata a tuti... (Ez a reklám helye, vállalom!

) Az előszezon biztos hogy mindenhol nyugisabb. KataTe hogy látod?? Üdv: Laci