(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2011-07-03 07:10:59
K.Timi írta ekkor: 2011-06-29 21:00:49
Marmaras nagyon szép hely de egyben egy kicsit nyugalmas is,ezért inkább az idősebb korosztálynak ajánlják.Elég csendes napközben és éjjel is,egy utca van csak ahol a bárok és a bazárok vannak.Ami valakinek szerencsés,ki mit szeret.Nekünk tetszett,de azért egy kicsivel nyüzsgősebb helyet szeretnénk legközelebb megtalálni. smile
Én is csak csatlakozni tudok Timihez. Egyidőben voltunk nyaralni (kedves szomszédaink voltak :) ) és Marmaros csend és nyugalom honolt. Nagyon szép város, de amilyen nagy annyira nincs pezsgés és nyüzsgés,ez nekem kicsit furcsa volt. Nem tudom mivel másabb főszezonban, biztos több a nyaraló, de hogy mennyivel pezsgőbb azt nem tudom. Azt gondolom, hogy inkább a passziv pihenésre, a csend és nyugalomra vágyóknak ajánlanám a helyet. smile
Grand Kata Dátum: 2011-07-02 22:19:29
K.Timi írta ekkor: 2011-07-02 19:57:16
"A tenger a végtelen szabadsága, nyugalma és háborgása, a békés hatalom, ahol az ember csak mellékszereplõ. Ez húz mágnesként, s tart magánál addig amíg csak lehet, hogy aztán álmokkal feltöltve térjek vissza a kisstílû mindennapokba."
Ez gyönyörű Timikém! Én is megőrzöm! Köszönöm szépen! smile smile smile Szia Kata
Grand Kata Dátum: 2011-07-02 22:18:15
K.Timi írta ekkor: 2011-07-02 18:30:59
Szia Kata!Sajnálom a fánkot smile .De azért így is jól éreztük magunkat.Azt szeretném kérdezni,hogy mi volt a neve a partnak ahol kikötöttünk a hajókirándulás során?Köszi.Timi
Szia Timi! A hajókirándulás alkalmával megálltunk Pefkohóriban a "Fenyők falujában", majd a Kassandra félsziget végén a Palyuri öbölben fürödtünk! Gondolom erre voltál kíváncsi!Üdv.:Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-07-02 22:16:16
Laki Henrietta írta ekkor: 2011-07-02 18:02:33
Sziasztok! Két kérdésem lenne a nyaralással kapcsolatban.Két éve Sarti voltunk,ott teljes mértékben lehetett érvényesülni magyar nyelven. Mi a helyzet Marmarasban, itt is beszélnek sokan magyarul? A másik kérdés: Mennyire érződik a válság ezen a nyaralóhelyen és egyáltalán az ideutazás alatt,drágultak-e az árak?
Szia Heni! Félig meg is kaptad a választ Timitől. Igen itt görögök között vagyunk, de nagyon segítőkészek és szót értenek a vendégeim, még akkor is ha angolul sem beszélnek.! A válság Marmaraszon nem érezhető, az árak sem emelkedtek a tavalyihoz képest! Jó utat kívánok! Szia Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-07-02 22:12:38
Francziszti László írta ekkor: 2011-07-02 09:02:01
Sziasztok! Köszönjük a válaszokat! Kata! Köszönjük a biztató választ, bearanyoztad a napunkat!! smile smile smile Nagy kő esett le a szívünkről! smile Ha rajtunk múlik, "elárasztunk" kagylókkal. Még 15 nap!!!! És megyüüünk.... Már csak a narancsméz tart ki, a fenyőméz a végét járja... Az ouzo meg már a múlté... Kimerültek a raktáraink... A marmarasi piac jöhetne Orosházára is havonta egyszer!!! smile smile smile Üdv: Magdi és Laci
Sajnos azt nem tudom elintézni, hogy a piac Orosházára költözzön, de itt pótolhatjátok a hiánycikkeket. Sem a méz, sem az cipuró ára nem változott, a gyümölcsök és zöldségek is jóval olcsóbbak, mint otthon! Sziasztok Magdi és Laci! Várom érkezésetek! smile smile