(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2011-06-19 18:36:40
Németh Marianna írta ekkor: 2011-06-17 13:14:24
Kedves Kata! Mindenki csak az Atheneről és a Politisről ír. A Mouses még talán ismeretlen a Magyaroknak? Megy egyáltalán valaki rajtunk kívül oda?
Szia Marianna! Szerintem fekvését tekintve igy a tapasztalatok alapján a Mousesnek legjobb, olyan szempontból hogy bent van a központba és a legjobb strandhoz is ez az apartman van a legközelebb.
Olivér Dátum: 2011-06-19 18:32:45
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-17 19:44:28
Azaz,de azt se bántuk volna ha mardni kellett volna egy pár napot! smile smile smile
Akár örökre is! smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-06-19 18:30:40
Grand Kata írta ekkor: 2011-06-17 06:45:02
Nagy öröm számomra, amikor a vendégek megosztják élményeiket egymással. Olvasom a fórumot és sok esetben ua. a kérdés merül fel. Milyen a tengerpart, hány fok van, stb. Mindenkinek más az izlés, Olivérnek a messzebb lévő strand tetszik, van akinek a "parádiszosz" ami közelebb van a házakhoz. Izlés dolga, de ld. az Athéné házhoz a portokataszi part 4 km. Két gyerekkel, "cuccal" bozony praktikusabb a közeli, ahol van árnyák, hiszen végig a parton eukaliptus fákat találunk. Egyre melegebb van, ma reggel 24 fokra ébredtünk. Óvni kell magunkat a leégéstől, mert ha ez megtörténik, vége a nyaralásnak, szigorúan szobafogság, vagy joghurtpakolás következik. Szóval szép ez a hely, annak is örülnék, ha a kirándulásokról is szó esne, ne én mondjak róluk véleményt. Sokan erre is kíváncsiak. Mindenkinek szép napot, és igyekezzetek mert tombol a nyár! Üdvüzlettel.: Kata smile smile smile
Hát szerintem aki igényesebb az nem sajnálja azt a 20 perces sétát az árnyékért és a sokkal szebb partszakaszért, de ez az én véleményem. Sokan sajnálták amikor mi is voltunk, kicsit lustábbak voltak és lementek a "közeli" nagy kavicsos, árnyék nélküli, ja és most jut eszembe a wc nélküli helyre. Talán az se jó ómen ha a gyerek napszúrást kap és lehet vele rohangálni a bokorba, ha esetleg vmi folyóügye van. smile
Olivér Dátum: 2011-06-19 18:25:31
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-06-17 09:52:08
na még nem akartam elküldeni szóval ha jól emlékszem mielőtt mentetek írtad hogy olyan kb 450 eurót visztek. elég volt? még mindig az a dilemmám hogy mennyit vigyek. ja és hétfőn indulok,remélem addig válaszolsz köszönöm
Szia Judit! Végülis én majdnem 250-t párom 150 körül hozott és elment a pénz pedig nem éltünk nagy lábon. Nem ebédeltünk minden nap étterembe, volt hogy főztünk is. Soha nem vacsoráztunk étterembe. Viszont voltunk Meteóráknál kirándulni ami fejenként 42Euró meg voltunk Sythónia körúton ami 20 Euró/fő volt. Szóval ilyenbe nehéz tanácsot adni. Minden pénzt el lehet szórni, de sokat is lehet spórolni. Szerintem sokat lehet spórolni azzal, ha visztek itthonról kaját (hideget is pl.száraz szalámi) és néha főztök. Az biztos, hogy hülyeség amit sokan mondtak, hogy ugyanolyanok az árak mint nálunk, inkább az a igazság ami katalógusban van, hogy 1,5-2- szerese a hazai áraknak az ottaniak.pl. a szalámik rohadt drágák voltak Ja és ha szeretitek a gyrost az jó olcsó és nagyon finom, a Neonos a legjobb (isteni) 2Euró, de kaptok majd kedvezményes kártyát Katától úgyhogy még le is jön kis kedvezmény. Portba is olcsó a gyros, de nem olyan finom mint Neonba. Illetve Portba pl. suvlaki, kolbászkák kifliben meg pár ilyen kisebb ételt lehet kapni ilyen 2-2,5 Euró körül. A rendes adag ételek szinte mindenhol 6-7-8-10 Eurótól indulnak. Pizzáztunk Romába, de ott ne egyetek mert iszonyat nagy átcseszés. Sajnos görögbe nagyon kevés helyen vannak kint ártáblák. Mi is beültünk és nem volt pofánk már kimenni (pedig azt kellett volna), megkaptuk az étlapot aztán csak ámultunk és bámultunk. Legnagyobb pizzát kértünk végül amivel ketten nem laktunk jól (finomnak finom volt) és fizettünk érte 16 Eurót, nagy rablás volt. Sörben a Mythost ajánlom, ami szerintem a legjobb sör volt, ennek bolti ára 1,2-1,3Euró. Úgyhogy nem tudok ebben tanácsot adni, ez függ az igényeitektől is, mennyire akartok spórolni, milyen fakultativ programokra akartok elmenni. Gondolj bele ha vagytok mondjuk 4-en és elmentek a meteórákhoz az már 4X42=168Euró. smile Nyugodtan kérdezz, válaszolok, csak pár napig nem voltam gépközelben.
Szűcs Andrea Dátum: 2011-06-19 16:58:17
Kedves Kata! Köszi az infókat!!!Már nagyon várom a találkozást!Olyan sok szépet és jót olvastam itt a fórumon Rólad!! smile