(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Horváth Györgyné Dátum: 2011-06-19 09:30:09
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-06-17 09:52:08
na még nem akartam elküldeni szóval ha jól emlékszem mielőtt mentetek írtad hogy olyan kb 450 eurót visztek. elég volt? még mindig az a dilemmám hogy mennyit vigyek. ja és hétfőn indulok,remélem addig válaszolsz köszönöm
Kedves Judit! Bár nem engem kérdeztél, de egy kis támpont: mi 2 hete jöttünk haza Kefaloniáról, 2 hétig voltunk, és 370.- eurot költöttünk. Ebből 235.- a fakultatív programokra ment el. Marmarason tavaly ősszel voltunk utoljára, úgy emlékszem, az ottani árak alacsonyabbak valamivel (kaja) és jóval nagyobb a választék. Viszont ott a piac, ami igen nagy csábítás, ott lehet "költekezni". Ha érdekelnek árak, kérdezz, még emlékszem sokmindenre.
Dátum: 2011-06-19 01:25:31
Grand Kata írta ekkor: 2011-06-18 23:08:19
Szia Péter! Köszi a tartalmas válaszokat! Megkönnyítetted a dolgomat, és igazán hálás vagyok érte. Sok szeretettel gondolok Rátok. Ha minden igaz a tulaj a héten tesz fel egy kinti wifit, így a szobákban is fogható lesz a net. Amúgy a Politisz ház társalgójában van egy számítógép közös hazsnálatra, amit minden kedves vendég igéybe vehet. Mindegyik ház internetes kódját meg fogom mondani vendégeimben a tájékoztató alkalmával. Az, hogy a Mouses ház tulajdonosa nem beszél magyarul, nem jelenthet problémát, hiszen nem is lakik itt Marmarasban, csak a turnusváltáskor tartózkodik a házban. Amúgy nagyon sokan beszélik az angol nyelvet, én pedig, ha nehézségek támadnáak görögül meg tudom azt oldani. Ne izguljatok, minden nagyon szuper lesz, és remélem a többi vendégem is olyan jól fogja érezni magát mint Péter! A hétfőn induló csoportomat szeretettel várom, a későbbiekeben érkezőkkel egyetemben. Mindenkinek kellemes utazást kívánok! Üdvözlettel: Kata smile smile
Szia Kata! Nagyon rendes a tulajdonos, és hozzáteszem nem csak ő hanem szinte mindenki és ha egyszer valahol ott eszik az ember utána már ránk köszön és egyszerűen jól esik. A Gorgiát üdvözöljük :) Amúgy Katával mindent meg lehet beszélni, és ahogy tud segít és általában mindent megold :) Forduljatok hozzá bizalommal :) Még egyszer köszönjük Kata azt a sok mindent amit kaptunk :) Azért nélküled más lett volna:) Mindenki érezze jól magát és minden percet használjatok ki mert hipp hopp eltelik az 1 hét... Viszont visszafelé rövidebbnek fog tűnni az út... bár ez sovány vígasz smile
Grand Kata Dátum: 2011-06-18 23:21:10
Kedves Vendégek! A honlapon minden házról van egy rövid tájékoztató! Ott részletesen le van írva, hol milyen szolgáltatás található, hol van mikró, és hol nincs, ugyanígy az internet hozzáférésről is tájékoztatjuk a vendégeket. A prospektus részben részletesen fel van tüntetve az apartmanok konyhájának felszereltsége. Felhavom a figyelmet arra, hogy edénytörlőt, mosogatószivacsot, mosogatószert hozzatok magatokkal. Törülközőt kapnak a vendégek szobai használatra - nem napozásra -, az Athéne apartmanban még 2 személyes kotyogó kávéfőző is található. a még valamit kihagytam, "lapozzátok" át a prospektust, de a konlapon is minden tüzetesen le van írva! Azért írtam le ismét, mert ezek gyakori kérdések. smile smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-06-18 23:08:19
írta ekkor: 2011-06-18 13:30:39
Kedves Marianna! Íme az idevágó szabályozás: http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=2492 Ezek per főre vonatkoznak 17.életév felett. 22%-nál nagyobb hőfokú alkoholból 1 liter. A cigarettánál figyelni kell hogy nem doboz hanem db tehát szálról szól.(max 2 doboz/fő) A duty free shopban azonban csak 10-esével lehet venni a legolcsóbb asszem 300Ft körüli dobozáron volt. Itt 5 ember kell egy kartonhoz. Többiekkel össze lehet beszélni. Lehet titeket ez nem érint, de leírtam, hátha valakit igen. Bár nálunk visszafelé kinyittatták csomagtartót, de bőröndöket nem, és buszon se néztek bele még a duty free shopos táskákba sem, de sosem lehet tudni és gondolom senki nem akar pénzbírságot fizetni vagy nagyobb mennyiség esetén kihallgatáson részt venni. Bármilyen kérdésed lesz még tedd fel nyugodtan. Üdv Peti
Szia Péter! Köszi a tartalmas válaszokat! Megkönnyítetted a dolgomat, és igazán hálás vagyok érte. Sok szeretettel gondolok Rátok. Ha minden igaz a tulaj a héten tesz fel egy kinti wifit, így a szobákban is fogható lesz a net. Amúgy a Politisz ház társalgójában van egy számítógép közös hazsnálatra, amit minden kedves vendég igéybe vehet. Mindegyik ház internetes kódját meg fogom mondani vendégeimben a tájékoztató alkalmával. Az, hogy a Mouses ház tulajdonosa nem beszél magyarul, nem jelenthet problémát, hiszen nem is lakik itt Marmarasban, csak a turnusváltáskor tartózkodik a házban. Amúgy nagyon sokan beszélik az angol nyelvet, én pedig, ha nehézségek támadnáak görögül meg tudom azt oldani. Ne izguljatok, minden nagyon szuper lesz, és remélem a többi vendégem is olyan jól fogja érezni magát mint Péter! A hétfőn induló csoportomat szeretettel várom, a későbbiekeben érkezőkkel egyetemben. Mindenkinek kellemes utazást kívánok! Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-06-18 22:51:59
Szűcs Andrea írta ekkor: 2011-06-16 20:16:55
Vmit elfelejtettem!!Ami még nagyon érdekel!!Milyen az időjárás mostanság??A neten inkább nem nézem!!
Kedves Andi! Ma voltunk hajókirándulni! Csodálatos idő volt, árnyékban 29 fok. Itt tombol a nyár, feltétlen kellenek a magas faktorrú naptejek! Jó utat kívánok! Üdv.: Kata smile