(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-06-27 18:10:24
Zakar Robi írta ekkor: 2010-06-26 19:00:42
Sziasztok!Juli 5.-én indulunk Marmarasra a Mouses apartmanba szeretnék róla pár infót kérni.Előre is köszönet érte.
Szia Robi! Ha megnézed a honlapunkat, minden infót megtalálsz a Mouses házról + fényképeket. Amit leírunk a prosiba, az is mind fedi a valóságot. Konkrétan mire lennél kíváncs??? smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2010-06-27 18:08:44
Győriné Horváth Szilvia írta ekkor: 2010-06-25 18:49:11
Kedves Kata!Nagyon jól éreztük magunkat Marmarason. már hiányzik a tenger és az esti beszélgetések na meg a finom vörösborod.Remélem a sors még elvett arra a szép helyre mert még sok mindent nem láttunk.Munkádhoz amit nagyon profin csinálsz sok kitartást és jó egészséget kívánok.Ja kedves leendő nyaralok az Athéne apartmanban A KUTYÁT NE ETESSÉTEK!!!!!!!!!Üdvözlettel Győriné Szilvi
Kedves Szilvi! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon kedves kis csapat voltatok, és bízom benne, hogy a többiek is sok-sok élménnyel gazdagodva tértek haza. Köszi a jókívánságokat, és én is bízom benne, hogy még találkozunk. Hála az égnek a kutya elment, így csak a macskák és "Béla" sirályunk okoz még gondot. Reméem az is megoldódik és belátják a vendégek, hogy nem tarthatunk "állatkertet"! smile smile smile Nektek is minden jót, puszi Kata smile
Zakar Robi Dátum: 2010-06-26 19:00:42
Sziasztok!Juli 5.-én indulunk Marmarasra a Mouses apartmanba szeretnék róla pár infót kérni.Előre is köszönet érte.
Győriné Horváth Szilvia Dátum: 2010-06-25 18:49:11
Kedves Kata!Nagyon jól éreztük magunkat Marmarason. már hiányzik a tenger és az esti beszélgetések na meg a finom vörösborod.Remélem a sors még elvett arra a szép helyre mert még sok mindent nem láttunk.Munkádhoz amit nagyon profin csinálsz sok kitartást és jó egészséget kívánok.Ja kedves leendő nyaralok az Athéne apartmanban A KUTYÁT NE ETESSÉTEK!!!!!!!!!Üdvözlettel Győriné Szilvi
Grand Kata Dátum: 2010-06-25 15:12:53
Forgács István írta ekkor: 2010-06-24 16:31:45
Két hét és két nap múlva esküvő :-) !!! Három hét és 4 nap múlva Nászút :-) !!! Irány Marmaras, Athene Apartman B1 -es szoba!!! Mindent nagyon várok, és mind nagyon közeledik :-) !!!
Kedves István, és leendő feleséged! Remélem szuper lesz a lakodalom és boldog az életetek. Sok sikert kívánok Nektek! smile Itt pedig vár a gyönyörűséges Égei-tenger és a sok szép látnivaló! No és persze én is szeretettel várlak Titeket!Üdv.: Kata smile smile smile