Szia Andika! Szívből örülök, hogy jól érezted magad, és az is jó, ha Te mint vendég fogsz nyilatkozni a Politis házról és tapasztalataidról. Sajnos mivel új ez a desztinációnk, sokan nem hisznek a szemüknek sem ( lásd a képek a házról a honlapon) Talán, ha Te is alátámasztod, hogy milyen szép, elhiszik leendő vendégeim. Mill. puszi Neked Kata
Valóban,a Politis nagyon szép és tiszta.A kilátás pedig csodálatos a harmadik emeletről.Észre vettem én is hogy az elkövetkezendő turnusokban alig foglaltak ott szobát,pedig szerintem nagyon jó helyen van és tényleg teljesen fel van újítva.Hangulatos a belső udvar is és ami fontos hogy jó hűs a forró nyári melegben.A szobákban pedig van légkondi ami tényleg ingyen van és bármikor használható.Minden nap takarítanak,lépcsőházat felmossák,szemetet ürítik és nagyon aranyos a takarító hölgy.Közel van a központhoz és mégsem zajos.Van egy nagy közös helyiség melyet mindenki használhat,ez délután 13-ig mindig nyitva áll és ingyen lehet használni az internetet,van egy számítógép is.Ehhez az apartmanhoz közel áll meg a busz is,kb 50 méterre.Innen indulnak a közös programok is.Én csak jót és szépet tudok róla írni.Szóval kedves leendő utasok,tessék bátran itt szobát foglalni,nem fogtok csalódni!