(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-06-24 01:06:02
Grand Kata írta ekkor: 2010-06-23 23:24:46
Szia Andika! Szívből örülök, hogy jól érezted magad, és az is jó, ha Te mint vendég fogsz nyilatkozni a Politis házról és tapasztalataidról. Sajnos mivel új ez a desztinációnk, sokan nem hisznek a szemüknek sem ( lásd a képek a házról a honlapon) Talán, ha Te is alátámasztod, hogy milyen szép, elhiszik leendő vendégeim. Mill. puszi Neked Kata smile smile
Valóban,a Politis nagyon szép és tiszta.A kilátás pedig csodálatos a harmadik emeletről.Észre vettem én is hogy az elkövetkezendő turnusokban alig foglaltak ott szobát,pedig szerintem nagyon jó helyen van és tényleg teljesen fel van újítva.Hangulatos a belső udvar is és ami fontos hogy jó hűs a forró nyári melegben.A szobákban pedig van légkondi ami tényleg ingyen van és bármikor használható.Minden nap takarítanak,lépcsőházat felmossák,szemetet ürítik és nagyon aranyos a takarító hölgy.Közel van a központhoz és mégsem zajos.Van egy nagy közös helyiség melyet mindenki használhat,ez délután 13-ig mindig nyitva áll és ingyen lehet használni az internetet,van egy számítógép is.Ehhez az apartmanhoz közel áll meg a busz is,kb 50 méterre.Innen indulnak a közös programok is.Én csak jót és szépet tudok róla írni.Szóval kedves leendő utasok,tessék bátran itt szobát foglalni,nem fogtok csalódni!
Grand Kata Dátum: 2010-06-23 23:24:46
Póczáné Boncz Andrea írta ekkor: 2010-06-23 18:58:06
Június 8-15 közötti turnusban voltam Marmarason,a Politisben.Ha valakinek kérdése van a szálláshellyel vagy az árakkal kapcsolatban nyugodtan írjon,szívesen válaszolok és osztom meg a tapasztalataimat. Sajnálom hogy véget ért a nyaralás,azóta is szomorú vagyok hogy haza kellett jönnöm.Bárcsak már most mehetnék vissza:-) Aki most fog utazni annak nagyon jó utat kívánok és kívánom hogy érezzék maguk legalább olyan jól mint ahogy én éreztem.Marmaras egy hangulatos kis csoda...
Szia Andika! Szívből örülök, hogy jól érezted magad, és az is jó, ha Te mint vendég fogsz nyilatkozni a Politis házról és tapasztalataidról. Sajnos mivel új ez a desztinációnk, sokan nem hisznek a szemüknek sem ( lásd a képek a házról a honlapon) Talán, ha Te is alátámasztod, hogy milyen szép, elhiszik leendő vendégeim. Mill. puszi Neked Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-23 23:21:31
Liki Zsoltné írta ekkor: 2010-06-23 13:22:46
szia Kata!!! smile azt szeretném megkérdezni tőled igy ismeretlenül bár annyi jót hallottam rólad hogy milyen időt jósolnak a jövő hétre mi a 28-ai turnussal indulunk és már nagyon várjuk, remélem hogy sikerül jó időt kifognunk. viszontlátásra M
Szia Marica! Örülök, hogy a vendégeim között üdvözölhetlek! Az időjárást én is a neten nézem és az 1 hétre előre jósol és nem mindíg igaz!. Bízom benne, hogy ragyogó idő lesz nyaralásotok során. Most is nagyon kellemes, reggel 22, délután 30 fok volt árnyékban. smile smile smile Üdv.: Kata
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-06-23 18:58:06
Június 8-15 közötti turnusban voltam Marmarason,a Politisben.Ha valakinek kérdése van a szálláshellyel vagy az árakkal kapcsolatban nyugodtan írjon,szívesen válaszolok és osztom meg a tapasztalataimat. Sajnálom hogy véget ért a nyaralás,azóta is szomorú vagyok hogy haza kellett jönnöm.Bárcsak már most mehetnék vissza:-) Aki most fog utazni annak nagyon jó utat kívánok és kívánom hogy érezzék maguk legalább olyan jól mint ahogy én éreztem.Marmaras egy hangulatos kis csoda...
Liki Zsoltné Dátum: 2010-06-23 13:22:46
szia Kata!!! smile azt szeretném megkérdezni tőled igy ismeretlenül bár annyi jót hallottam rólad hogy milyen időt jósolnak a jövő hétre mi a 28-ai turnussal indulunk és már nagyon várjuk, remélem hogy sikerül jó időt kifognunk. viszontlátásra M