(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-06-25 15:11:00
írta ekkor: 2010-06-24 13:26:56
Sziasztok! Mi is hazaértünk Marmarasról sajnos, pedig nagyon maradtunk volna. A vonatozás förtelmes, senkinek nem ajánlom. A szerbek miatt ilyen, amúgy simán okés lehetne. Marmaras továbbra is gyönyörű, az Athene is teljesen rendben van. 1 nagy vihart leszámítva majdnem mindig hűség volt, remélem az utánunk lévőknek is jó idő lesz. Puszi neked Kata,s kitartást! S ÉN IS MEGKÉRNÉK MINDENKIT ARRA, HOGY NE ETSSE AZ ÁLLATOKAT! A sirály odasz.rik bárki erkélyére, ha etetik, illetve a többi kóbor etetése sem túl jó ötlet! Ha bárkinek kérdése van, akkor szívesen válaszolok. Józsi
Szia Józsikám! Sajnálom, hogy a vonatozás kicsit beárnyékolta a nyaralásotokat. Abban bízom, hogy itt viszont jól éreztétek magatokat. Most is emlegetem a sirályt és a többi állat etetést, de nincs mindíg foganatja. Persze amíg pórul nem jár az illető és meg nem tiszteli az erkélyüket, vagy ki nem lopja a tányérból az ételt smile smile Tegnap éjjel esett, de ismét gyönyörű verőfényes idő van, hála az égenk. Minden jót nektek, és köszönöm, ha besegítessz a válaszadásban! Puszi Kata smile smile
Forgács István Dátum: 2010-06-24 16:31:45
Két hét és két nap múlva esküvő :-) !!! Három hét és 4 nap múlva Nászút :-) !!! Irány Marmaras, Athene Apartman B1 -es szoba!!! Mindent nagyon várok, és mind nagyon közeledik :-) !!!
Dátum: 2010-06-24 13:26:56
Sziasztok! Mi is hazaértünk Marmarasról sajnos, pedig nagyon maradtunk volna. A vonatozás förtelmes, senkinek nem ajánlom. A szerbek miatt ilyen, amúgy simán okés lehetne. Marmaras továbbra is gyönyörű, az Athene is teljesen rendben van. 1 nagy vihart leszámítva majdnem mindig hűség volt, remélem az utánunk lévőknek is jó idő lesz. Puszi neked Kata,s kitartást! S ÉN IS MEGKÉRNÉK MINDENKIT ARRA, HOGY NE ETSSE AZ ÁLLATOKAT! A sirály odasz.rik bárki erkélyére, ha etetik, illetve a többi kóbor etetése sem túl jó ötlet! Ha bárkinek kérdése van, akkor szívesen válaszolok. Józsi
Grand Kata Dátum: 2010-06-24 08:48:29
Póczáné Boncz Andrea írta ekkor: 2010-06-24 01:08:00
És külön küldöm millió puszim Katának a tündérünknek!
Köszönöm Andikám! Nektek is millió puszi! Örülök, hogy megosztottad a váleményedet! smile smile smile
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-06-24 01:08:00
Póczáné Boncz Andrea írta ekkor: 2010-06-24 01:06:02
Valóban,a Politis nagyon szép és tiszta.A kilátás pedig csodálatos a harmadik emeletről.Észre vettem én is hogy az elkövetkezendő turnusokban alig foglaltak ott szobát,pedig szerintem nagyon jó helyen van és tényleg teljesen fel van újítva.Hangulatos a belső udvar is és ami fontos hogy jó hűs a forró nyári melegben.A szobákban pedig van légkondi ami tényleg ingyen van és bármikor használható.Minden nap takarítanak,lépcsőházat felmossák,szemetet ürítik és nagyon aranyos a takarító hölgy.Közel van a központhoz és mégsem zajos.Van egy nagy közös helyiség melyet mindenki használhat,ez délután 13-ig mindig nyitva áll és ingyen lehet használni az internetet,van egy számítógép is.Ehhez az apartmanhoz közel áll meg a busz is,kb 50 méterre.Innen indulnak a közös programok is.Én csak jót és szépet tudok róla írni.Szóval kedves leendő utasok,tessék bátran itt szobát foglalni,nem fogtok csalódni!
És külön küldöm millió puszim Katának a tündérünknek!