(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-06-19 00:04:54
Kuzma Enikő írta ekkor: 2010-06-18 18:09:45
Szia Kata! Már pakolunk a hétfői indulásra. Azt meg tudnád mondani, hogy ágyneműt kell-e magunkkal vinnünk a Mouses apartmanba? A prospektusban az szerepel, hogy törölközőt adnak, az ágyneműt nem említik. Válaszodat köszönöm!!! Üdv. Enikő
Szia Enikő. Itt Marmaraszon mindegyik apartmanunkban nem csak törülközőt, de ágyneműt is biztosítanak a háztulajdonosok a vendégeink számára! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-19 00:03:20
Huszár Zoltánné írta ekkor: 2010-06-17 20:16:01
Szia Kata! Hétfőn indulunk, már nagyon várjuk smile Már hónapok óta visszaszámolok. Milyen az idő Marmarason?? Itthon nagyon kiszámíthatatlan egyszer 15fok aztán 30 smile Van egy nemzetközi időjárás portál freemeteo a neve. azon szoktam nyomon követni a Marmarasi időjárást. eddig mindig 30-37fokokat mutatott, de jövőhétre 24fokot(!) és esőt. én nagyon kétségbe estem smile mennyi esély van rá h ez beigazolódik???? már annyira várjuk azt a hetet mondhatni h 4éve... smile smile én meghalok ha az apartmanban kell ülnünk végig!!!! smile Enci (bocsi hogy letegezlek itt forumon, de nekem nagyon fura lenne itt a magázódás, persze szemtől szembe nem foglak tegezni. remélem nem gond.)
Szia Enci! Itt is néha változékony az idő, de jobb mint otthon. Most napok óta nagyon meleg volt, valóban mond a meteorológia felhősödést, de hideget nem igazán. A tegeződés nekem természetes, nem csak a fórumon, hanem itt is. REMÉLEM, HOYG ÁLMAID ITT VALÓRA VÁLLNAK ÉS JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD!Üdv.: Kata
Kuzma Enikő Dátum: 2010-06-18 18:09:45
Szia Kata! Már pakolunk a hétfői indulásra. Azt meg tudnád mondani, hogy ágyneműt kell-e magunkkal vinnünk a Mouses apartmanba? A prospektusban az szerepel, hogy törölközőt adnak, az ágyneműt nem említik. Válaszodat köszönöm!!! Üdv. Enikő
Huszár Zoltánné Dátum: 2010-06-17 20:16:01
Szia Kata! Hétfőn indulunk, már nagyon várjuk smile Már hónapok óta visszaszámolok. Milyen az idő Marmarason?? Itthon nagyon kiszámíthatatlan egyszer 15fok aztán 30 smile Van egy nemzetközi időjárás portál freemeteo a neve. azon szoktam nyomon követni a Marmarasi időjárást. eddig mindig 30-37fokokat mutatott, de jövőhétre 24fokot(!) és esőt. én nagyon kétségbe estem smile mennyi esély van rá h ez beigazolódik???? már annyira várjuk azt a hetet mondhatni h 4éve... smile smile én meghalok ha az apartmanban kell ülnünk végig!!!! smile Enci (bocsi hogy letegezlek itt forumon, de nekem nagyon fura lenne itt a magázódás, persze szemtől szembe nem foglak tegezni. remélem nem gond.)
Grand Kata Dátum: 2010-06-17 19:21:27
Farkas Nikolett írta ekkor: 2010-06-17 15:45:22
Elkezdtük a frappézást..csak közben nem a tengert néztük, hanem a panelházakat az erkélyről smile !JA és már csak 25 nap smile ! puszilunk
Szia Nikikém! Itt is fogy a frapé, nagyon meleg van! Kellemes utat és jó szórakozást kívánok Erdélyben smile smile Puszi Kata ( holnap már csak 24 nap smile )