(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-06-16 23:39:51
Barad Lászlóné írta ekkor: 2010-06-16 21:02:24
Szióka Kata!Eszembe jutott,hogy tavaly ilyenkor már sajnos itthon voltunk a nyaralásból,de azóta is az emlékekből és a képekből gyűjtök erőt,hogy kibírjam a szeptemberi találkozásig!Nagyon -nagyon várjuk,hogy ismét láthassunk,beszélgethessünk és minden programot,amit közösen élvezünk.Rendszeresen olvasom a fórumot, mindenkinek kívánom,hogy olyan jól érezzék magukat,mint tavaly mi.Nekünk az volt az első külföldi utunk és nagyon nagy szerencsénkre Katához kerültünk!!!!KÖSZI,KÖSZI!!!Puszi és minden jót kívánok Gyöngyi és Laci
Drága Gyöngyikém és Laci! Köszönöm kedves szavaitokat. Én ismét várom a találkozást, és örömmel tölt el, hogy az élmények maradandóak voltak, amiket itt tapasztaltatok. Bízom benne, hogy az idén is így lesz. smile smile Puszi Nektek Kata
Grand Kata Dátum: 2010-06-16 23:37:23
Erika85 írta ekkor: 2010-06-16 19:39:31
Drága Kata! Még mindig 68 nap van az indulásig! Nagyon türelmetlen vagyok! Tényleg megkaptad az e-mailt? Remélem jó címre küldtem! smile itthon megint nincs jó idő, ott meg gondolom tombol a nyár! mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok Marmarason! smile előbb-utóbb én is kiérek! smile
Drága Erikám! Nem olyan sok már az a 68 nap. Meglásd gyorsan elrepül és újra találkozunk. Megkaptam az e-mailt, bocsi, hogy nem válaszoltam rá. Most elég sok vendégem van és pörgök (120 fő) Látod itt is csak éjszaka van időm írni, de megígérem, hogy reagálok rá. Szalad az idő, a tenger egyre melegebb ( 26 fokos jelenleg) és én persze várlak Titeket! No meg az Apelia! smile smile Puszi Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-16 23:33:31
Kazareczki Péter írta ekkor: 2010-06-16 17:44:43
Szia Kata! Az Athene Apartman-ban a szobákban/lakásokban vannak edények? Vagy van főzési lehetőség? Válaszod előre is köszönöm!
Szia Péter! Edény, evőeszköz, pohár, bögre, ami eg főzési lehetőséghez szüksége, van a szobákban. Kávéfőző is. Az udvaron pedig hússutőhely és bogrács is a vendégek rendelkezésére áll. Bár azt szoktam mondani, hogy inkább a tengert és a napsütést élvezzék a vendégek és max. egy lecsót, vagy paprikáskrumplit dobjanak össze, no meg ott az oly kedvelt gyros stb. Szóval a főzés másodlagos, de van rá lehetőség. 2 lapos rezsó és hűtőszekrény is tartozik a konyhához. smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2010-06-16 23:28:13
kurdi Gábor írta ekkor: 2010-06-16 13:35:28
Szia Kata! Az Athéne Apartmanba megyünk,aFszt. A.1 et kaptuk meg,de igy is közel leszünk hozzád. Közben rábeszéltünk még egy Családot,hogy jöjjenek velünk,igy heten fogjuk élvezni azt a csodálatos helyet!,és azt a szeretetet amit adsz a vendégeidnek! Puszi Gabi
Szia Gabi! Örülök, hogy gyarapítottátok vendégeim létszámát. Én értettem félre a szobaszámotokat! Az a legjobb szoba, még a zuhany és WC is külön van. Remélem barátaitoknak is tetszik majd e csodálatos hely! Szeretettel várlak Titeket! Puszi Kata smile smile
Barad Lászlóné Dátum: 2010-06-16 21:02:24
Szióka Kata!Eszembe jutott,hogy tavaly ilyenkor már sajnos itthon voltunk a nyaralásból,de azóta is az emlékekből és a képekből gyűjtök erőt,hogy kibírjam a szeptemberi találkozásig!Nagyon -nagyon várjuk,hogy ismét láthassunk,beszélgethessünk és minden programot,amit közösen élvezünk.Rendszeresen olvasom a fórumot, mindenkinek kívánom,hogy olyan jól érezzék magukat,mint tavaly mi.Nekünk az volt az első külföldi utunk és nagyon nagy szerencsénkre Katához kerültünk!!!!KÖSZI,KÖSZI!!!Puszi és minden jót kívánok Gyöngyi és Laci