(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-06-17 19:19:01
Póczáné Boncz Andrea írta ekkor: 2010-06-17 12:35:21
Drága Kata! Nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen és csodaszép nyaralást.Köszönjük hogy a kis létszám ellenére is megszervezted és lehetővé tetted nekünk a Meteorás kirándulást.Reméljük hogy a jövőben még találkozunk.Mindennel nagyon meg voltunk elégedve,a szállás is nagyon szép és tiszta volt.A görögök vendégszeretete,a csodás naplementék és a tenger....már most mennénk vissza. Kívánunk neked nagyon jó egészséget és nagyon sok vendéget. A Politis hotel 3.em 15-ös lakói(sajnos csak volt lakói) puszi
Köszönöm Andikám kedves szavaidat. smile Boldoggá tesz, hogy jól éreztétek Magatokat, és meg voltatok elégedve úgy a szállással, mint a programokka. Nekem ez a legnagyobb öröm. smile smile Bízom benne, hogy még találkozunk! Én is kívánok minden szépet és jót Neked az életben! puszi Kata smile smile smile
Erika85 Dátum: 2010-06-17 17:53:03
Grand Kata írta ekkor: 2010-06-16 23:37:23
Drága Erikám! Nem olyan sok már az a 68 nap. Meglásd gyorsan elrepül és újra találkozunk. Megkaptam az e-mailt, bocsi, hogy nem válaszoltam rá. Most elég sok vendégem van és pörgök (120 fő) Látod itt is csak éjszaka van időm írni, de megígérem, hogy reagálok rá. Szalad az idő, a tenger egyre melegebb ( 26 fokos jelenleg) és én persze várlak Titeket! No meg az Apelia! smile smile Puszi Kata smile smile
Abban biztos vagyok, hogy az idő elrepül! Akkor tényleg nem unatkozol, ha ilyen sok vendéged van! De jó meleg lehet már akkor a tenger, alig várom, hogy ússzak egyet benne vagy többet! És persze az Apelia sem egy rossz ötlet! smile sok puszi
Farkas Nikolett Dátum: 2010-06-17 15:46:50
Holnaptól nem leszünk hétfőig,,,így nem tudunk itt visszaszámolni,de utána jövünk smile !Megyünk mert vár minket Erdély smile !
Farkas Nikolett Dátum: 2010-06-17 15:45:22
Elkezdtük a frappézást..csak közben nem a tengert néztük, hanem a panelházakat az erkélyről smile !JA és már csak 25 nap smile ! puszilunk
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-06-17 12:35:21
Drága Kata! Nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen és csodaszép nyaralást.Köszönjük hogy a kis létszám ellenére is megszervezted és lehetővé tetted nekünk a Meteorás kirándulást.Reméljük hogy a jövőben még találkozunk.Mindennel nagyon meg voltunk elégedve,a szállás is nagyon szép és tiszta volt.A görögök vendégszeretete,a csodás naplementék és a tenger....már most mennénk vissza. Kívánunk neked nagyon jó egészséget és nagyon sok vendéget. A Politis hotel 3.em 15-ös lakói(sajnos csak volt lakói) puszi