(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Erika85 Dátum: 2010-06-08 17:48:26
Szia Drága Kata! Vasárnap hazaérkeztünk Kefalóniáról! Hétvégén megírom az élménybeszámolót és elküldöm e-mailen! Most pedig elkezdődött a visszaszámlálás a Marmarasi nyaralásig! Kb 76 napunk van! Már nagyon várjuk! Remélem az idő is jó lesz és sokat tudunk majd fürdeni a tengerben és persze az esti sétákat is megtartjuk! smile Millió puszi
magoeva Dátum: 2010-06-08 15:30:05
Szia Kata! Megható, ahogy őrzöd a kis képet :-))) Talán most is készülnek valamivel, de a gyerekek nevében nem nyilatkozhatom smile Anyuék "gyakorlott Görögország járók", évek óta tavasszal-ősszel, ha csak tehetik utaznak. Most éppen Kefalónián vannak :-)) Előre láthatólag szép időnk lesz ugye?Lécci rendeld meg nekünk :-)) most lejjebb leszünk, mint tavaly. Számítsunk-e szúnyogra? hány fokos lehet már a víz? smile puszi Neked!
Grand Kata Dátum: 2010-06-07 22:08:21
Cseh Nikoletta írta ekkor: 2010-06-07 10:52:29
Sziasztok, jön valaki június 28-i turnussal?
Szia Niki! Remélem sokan jönnek a jun.28-i turnussal smile smile Pusza:Kata
Grand Kata Dátum: 2010-06-07 22:07:09
magoeva írta ekkor: 2010-06-06 20:41:44
Szia Kata! Annyira várom már , hogy elteljen ez a 2 hét! Az idő repül, most volt időm hosszasan beleolvasni a fórumba, Te ugyanaz a kedves lény vagy, aki voltál, 22-én már újra megölelünk smile Szomorúan olvastam Takis kapitányról, igazi felejthetetlen emberke. Örülök, hogy mi még találkoztunk vele, és sok erőt kívánunk az asszonykájának ... Láttam, hogy Berki Attiláék is bejelentkeztek, még ha más is az uticél...Attila jó utat nektek, minden jót, és remélem megúszod idén tüsszösmandula gyulladás nélkül smile Kata ha szükséged van valamire itthonról, és mi tudunk ebben segíteni, lécci írj az email címre, vagy iwiwre:-)) Amit Te nem is tudsz még: anyuéknak annyit meséltünk rólad, Marmarasról, hogy ősszel hozzád mennek :-)))))) Puszi Neked! Éva
Szia Évikém! Én ismét szeretettel várlak Titeket és örülök, hogy megismerhetem kedves szüleidet is majd ősszel. Én is nagyon sajnálom a Takist, de tudod az élet sajnos véges. A felesége egy nagyon karakán nő és jól kézben tartja a dolgokat. Igen Attila is bejelentkezett, én is kívánom, hogy az idei nyaralást betegség nélkül ússza meg! smile Köszönöm a szivélyes felajánlást, de hála az égnek itt mindent megkapok amire szükségem lehet. Köszi semmire sincs szükségem, csak sok-sok ilyen kedves emberkére, mint amilyenek Ti vagytok! smile smile (A kép be van keretezve, és othon őrzöm a lakásomban!) Sok szeretettel várlak Titeket! Jó utat! Puszi Kata
Grand Kata Dátum: 2010-06-07 22:00:21
írta ekkor: 2010-06-06 11:32:26
Kedves Kata! Mi június 15-től élvezzük majd a politis apartman vendégszeretetét...Azt szeretném megkérdezni,hogy a fakultatív programok milyen árban vannak,megegyeznek-e azokkal az árakkal,melyek a katalógusban szerepelnek,vagy vannak változások?Illetve,egyéni utazás mellett döntöttünk,de olvastuk,hogy a fakultatív programok létszámfüggőek...s h ezzel kapcsolatban keressük az idegenvezetőt.Érdeklődnénk,hogy kaphatnánk-e vmi elérhetőséget,(nem interneteset),ahol téged vagy vmely kollégádat el tudnánk érni a programokkal kapcsolatban?Előre is köszönjük a választ! Kinga&Ákos smile
Sziasztok Kinga és Ákos! Teljesen mindegy, hogy egyéni vagy buszos utasról van szó, mindenkit én veszek a szárnyaim alá. Megérkezés napján tájékoztatót tartok vendégeimnek. A helyi fontos dolgokról és a fak. kirándulási lehetőségekről akkor ejtek szót. Az árak szinte nem változtak a görög est 5€-val olcsóbb, a Sithonia körút az idén 20€, a többi ár nem változott. Én egy személyben fogadom itt Marmaraszon a vendégeket, és megpróbálom minden igényüket kielégíteni, hogy zökkenőmentes nyaralásuk legyen, és lehetőség szerint megoldani, hogy mindenki eljusson azokra a kirándulásokra, melyekre szeretne. Ha még lenne kérdésete, csak tegyétek fel nyugodtan. A prosiban lévő telefonszámon mindíg elérhettek. smile smile Üdv.: Kata