(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-06-03 19:29:26
Köszönöm a hozzászólásokat! Igazából már 3 fórumot végig olvastam Neosról. De kíváncsi voltam hogy idén változott-e valami. Az olvasottakból, látott képekből én is úgy gondolom, csodás hely. 11 nap múlva, június 15-én mi is megyünk és két hét lazulás lesz!!!
Farkas Nikolett Dátum: 2010-06-03 11:11:40
Grand Kata írta ekkor: 2010-06-02 22:55:58
Szia Anita! Erre én nem válaszolhatok, olvasd a fórumot visszafele is egy kicsit, no meg majd a vendégeim megírják gondolom! Én minden esetre szeretettel várlak. Üdv.: Kata
Szia Anita! Marmaras egy igazi kis csoda..nagyon hangulatos hely igazi görög emberekkel smile A fakultatív programok közül nagyon jó az egész napos hajó, a Sithónia körút, a Meteora, a naplementés hajó és persze a görög est is ...csodálatos helyekre juthatsz el a kirándulások során és persze a hangulat is mindig szuper..én már 5. alkalommal megyek idén vissza...és nem ez lesz az utolsó smile Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert csodálatos nyaralásban lesz részed..Persze ehzekhez ráadásul adatott egy szuper idegenvezető is, Kata, aki a hab a tortán smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-02 22:55:58
írta ekkor: 2010-06-02 20:19:38
Akik hazajöttek a nyaralásból igazán adhatnának egy kis beszámolót! Légyszi pár mondatba foglaljátok össze, hogy milyen volt a hely hangulata, milyenek voltak a fakultatív programok. merre érdemes csavarogni, fedeztetek-e fel valami izgit? Szóval írhatnátok! Előre is köszönöm!
Szia Anita! Erre én nem válaszolhatok, olvasd a fórumot visszafele is egy kicsit, no meg majd a vendégeim megírják gondolom! Én minden esetre szeretettel várlak. Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2010-06-02 22:53:42
Csontos János írta ekkor: 2010-06-02 17:44:07
Üdv az Athéne B3ból is! A robogózásról sajnos idén lemaradtunk, bár idáig minden évben mentünk... Tényleg hegyre épült a falu... Tudni kéne a robogók állapotát! Mi azt szemrevételeztük, hogy egészen kicsik :( No DE: ÉLJENEK A MÉRGES KÍGYÓK smile smile smile
Imádlak Janikám! Örülök, hogy elmaradt a motorozás, hiszen Ti is megtapasztaltátok, hogy a terep és a motorok minősége nem első osztályu. A mérges kígyók??? Szííííí! smile még jó, hogy csak egy galyacska volt! Hiányzik a ZENE! smile smile No meg Ti is! Puszi Kata smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-02 22:50:08
Nagy László írta ekkor: 2010-06-02 14:59:21
Szia Kata. Nagyon köszönjük azt a sok pozítív élményt amit nekünk adtál az elmúlt héten Üdvözlettel: Az Athéne apartmann B1-től a B5-ig lakói. Laci
Szia Lacikám! Kellemes, aranyos, barátságos "csapat" voltatok. Én is a szívembe zártalak Titeket. Boldoggá tesz, ha tudtam nektek olyan élményhez jutni, amire vágytatok! Szeretettel gondolok Rátok! Mégegyszer Isten éltesse a szülinapost! Puszi Kata smile smile