(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Cseh Nikoletta Dátum: 2010-06-07 10:52:29
Sziasztok, jön valaki június 28-i turnussal?
magoeva Dátum: 2010-06-06 20:41:44
Szia Kata! Annyira várom már , hogy elteljen ez a 2 hét! Az idő repül, most volt időm hosszasan beleolvasni a fórumba, Te ugyanaz a kedves lény vagy, aki voltál, 22-én már újra megölelünk smile Szomorúan olvastam Takis kapitányról, igazi felejthetetlen emberke. Örülök, hogy mi még találkoztunk vele, és sok erőt kívánunk az asszonykájának ... Láttam, hogy Berki Attiláék is bejelentkeztek, még ha más is az uticél...Attila jó utat nektek, minden jót, és remélem megúszod idén tüsszösmandula gyulladás nélkül smile Kata ha szükséged van valamire itthonról, és mi tudunk ebben segíteni, lécci írj az email címre, vagy iwiwre:-)) Amit Te nem is tudsz még: anyuéknak annyit meséltünk rólad, Marmarasról, hogy ősszel hozzád mennek :-)))))) Puszi Neked! Éva
Dátum: 2010-06-06 11:32:26
Kedves Kata! Mi június 15-től élvezzük majd a politis apartman vendégszeretetét...Azt szeretném megkérdezni,hogy a fakultatív programok milyen árban vannak,megegyeznek-e azokkal az árakkal,melyek a katalógusban szerepelnek,vagy vannak változások?Illetve,egyéni utazás mellett döntöttünk,de olvastuk,hogy a fakultatív programok létszámfüggőek...s h ezzel kapcsolatban keressük az idegenvezetőt.Érdeklődnénk,hogy kaphatnánk-e vmi elérhetőséget,(nem interneteset),ahol téged vagy vmely kollégádat el tudnánk érni a programokkal kapcsolatban?Előre is köszönjük a választ! Kinga&Ákos smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-05 21:44:51
Zoltán78 írta ekkor: 2010-06-05 16:05:38
Szia Kata.Kérdezni szeretném hogy az ottani csap vízből lehet e főzni.Válaszod előre is köszi.Zoli
Szia Zoli! Nem csak főzni, de inni is lehet nálunk a csapvizet, mert 3 éve kicserélték a város vízvezeték rendszerét, és az ófaluból Parthenonaszból a források vizét kötötték be. Így mi szerencsés helyzetben vagyuk a környező görög falvakhoz képest! Üdv.:Kata
Zoltán78 Dátum: 2010-06-05 16:05:38
Szia Kata.Kérdezni szeretném hogy az ottani csap vízből lehet e főzni.Válaszod előre is köszi.Zoli