(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-06-02 22:47:23
halasi gabriella írta ekkor: 2010-06-02 11:53:25
Szia Kata! Köszönöm a válaszod! Kérdezhetnék még kettőt? Október 11-én utazunk hozzátok, milyen szokott ilyenkor ott lenni az idő? Nyitva van még minden? Programok (hajóutak stb.) is vannak még? A másik: olvastam, hogy nem ajánlod a robogót...megértem....mégis tudnál tájékoztatni a bérlés költségeiről? ezen kívül, autót mennyiért lehet bérelni? milyen okmányokat kérnek hozzá? nagyon köszönöm! Gabi
Szia Gabi! Bár mennyire szeretnék segíteni, fogalmam sincs, hogy októberben milyen idő lesz és az árak is folyamatosan változnak. Ha az időjárás és a csoport igénye megengedi, minden kirándulást szeretnék megvalósítani. Ebben azonban csak az Égiek döntenek. Bízzunk abban, hogy minden jól sikerül, és ha közeledünk az októberhez, talán többet tudok segíteni! Addig is üdvözöllek:Kata smile
Grand Kata Dátum: 2010-06-02 22:44:40
bán jánosné írta ekkor: 2010-05-31 21:18:04
Szia Kata! Szomorúan olvasom a hírt, hogy Takis "KAPITÁNYUNK" meghalt. Nyugodjon békében. Hiányozni fog. Kula eddig is nagyon sokat dolgozott, és most még több feladata lesz. Ha még így is folytatja a hajózást, akkor szorítok Neki és jó egészséget kívánunk Debrecenből. Képzeld az idén megy hozzád a koleganőm 3 hét múlva a lányával. Már most nagyon készülnek. Ecseteltem 1-2 sztorit. /paprikás krumpli, halvacsora Marmarasz módra./ Ha lehetne akár már holnap indulna hozzád. Irígylem is őket kicsit. De tudod, megyek én még Marmaraszra:)) Addig is jó munkát, és jó időt kívánok. Millió puszi: Eszter :))))))))))
Szia Eszterkém! Köszi a jókívánságokat és az együttérző szavakat! Tolmácsolom a Kulának! Ő egy erős asszony és tovább folytatja a munkát! A kolléganődéket szeretettel várom! Biztos vagyok benne, hogy ismét találkozom veletek is itt Marmaraszon. Addig is minden jót Nektek, mill.puszi Kata smile smile
Dátum: 2010-06-02 20:19:38
Akik hazajöttek a nyaralásból igazán adhatnának egy kis beszámolót! Légyszi pár mondatba foglaljátok össze, hogy milyen volt a hely hangulata, milyenek voltak a fakultatív programok. merre érdemes csavarogni, fedeztetek-e fel valami izgit? Szóval írhatnátok! Előre is köszönöm!
Csontos János Dátum: 2010-06-02 17:44:25
Szíííííííííí
Csontos János Dátum: 2010-06-02 17:44:07
Üdv az Athéne B3ból is! A robogózásról sajnos idén lemaradtunk, bár idáig minden évben mentünk... Tényleg hegyre épült a falu... Tudni kéne a robogók állapotát! Mi azt szemrevételeztük, hogy egészen kicsik :( No DE: ÉLJENEK A MÉRGES KÍGYÓK smile smile smile