(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Nagy László Dátum: 2010-06-02 14:59:21
Szia Kata. Nagyon köszönjük azt a sok pozítív élményt amit nekünk adtál az elmúlt héten Üdvözlettel: Az Athéne apartmann B1-től a B5-ig lakói. Laci
halasi gabriella Dátum: 2010-06-02 11:53:25
halasi gabriella írta ekkor: 2010-05-25 11:23:23
Kedves Kata, Előszőr utazunk - szezon végén, októberben - Marmarasra. Tudnál segíteni abban, hogy milyen/mennyért van reggeli, vacsora lehetőség helyben vagy a közelben (Politis ap.), mert önellátóak leszünk. Milyen árakon van friss gyümölcs, zöldség? Piac van, vagy helyi kis termelők vagy csak multik jobbára? Köszönöm előre is!
Szia Kata! Köszönöm a válaszod! Kérdezhetnék még kettőt? Október 11-én utazunk hozzátok, milyen szokott ilyenkor ott lenni az idő? Nyitva van még minden? Programok (hajóutak stb.) is vannak még? A másik: olvastam, hogy nem ajánlod a robogót...megértem....mégis tudnál tájékoztatni a bérlés költségeiről? ezen kívül, autót mennyiért lehet bérelni? milyen okmányokat kérnek hozzá? nagyon köszönöm! Gabi
bán jánosné Dátum: 2010-05-31 21:18:04
Szia Kata! Szomorúan olvasom a hírt, hogy Takis "KAPITÁNYUNK" meghalt. Nyugodjon békében. Hiányozni fog. Kula eddig is nagyon sokat dolgozott, és most még több feladata lesz. Ha még így is folytatja a hajózást, akkor szorítok Neki és jó egészséget kívánunk Debrecenből. Képzeld az idén megy hozzád a koleganőm 3 hét múlva a lányával. Már most nagyon készülnek. Ecseteltem 1-2 sztorit. /paprikás krumpli, halvacsora Marmarasz módra./ Ha lehetne akár már holnap indulna hozzád. Irígylem is őket kicsit. De tudod, megyek én még Marmaraszra:)) Addig is jó munkát, és jó időt kívánok. Millió puszi: Eszter :))))))))))
Grand Kata Dátum: 2010-05-31 16:54:58
Kelemen Melinda írta ekkor: 2010-05-31 15:49:50
Szia Kata! Érdeklődni szeretnék hogy Neos Marmarason lehet-e robogót bérelni?Tavaly Sartin voltunk és ott nagyon élveztük a robogózást smile 06.22-én indulunk hozzád és a Politis apartmanban fogunk lakni.A mi foglalásunkon kívül arra a hétre aznban csak 2 szoba foglalt rajtunk kívül.Van ennek vmi oka???Mert láttam hogy a több apartmanban már szinte nincs is hely egész nyárra kivéve ezt smile .Rossz híre van esetleg ennek az apartmannak??? Válaszod előre is köszönöm smile
Szia Melinda! Ne aggódj a Politis háznak nincs rossz híre, sőtt... most lett teljesen felújítva és gyönyörű. Mivel az idén béreljük előszőr, talán nem ismerik a vendégek. Nézd meg a honlapon a képeit és meggyőződhetsz róla magad is, hogy milyen szép. A motorral kapcsolatban, nem túl jó a tapasztalatom. Sarti sík, ez pedig nagyon is dimbes-dombos terület. Őszintén szólva nem nagyon örülök, ha motort bérelnek a vendégek, mert abból eddig elég sok baleset lett. Remélem kielégítő választ adta. Szeretettel várlak Titeket! smile smile smile Üdv.: Kata
Kelemen Melinda Dátum: 2010-05-31 15:49:50
Szia Kata! Érdeklődni szeretnék hogy Neos Marmarason lehet-e robogót bérelni?Tavaly Sartin voltunk és ott nagyon élveztük a robogózást smile 06.22-én indulunk hozzád és a Politis apartmanban fogunk lakni.A mi foglalásunkon kívül arra a hétre aznban csak 2 szoba foglalt rajtunk kívül.Van ennek vmi oka???Mert láttam hogy a több apartmanban már szinte nincs is hely egész nyárra kivéve ezt smile .Rossz híre van esetleg ennek az apartmannak??? Válaszod előre is köszönöm smile