(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Kovács Gergely Dátum: 2010-05-26 02:14:35
Helló Kata! Én másfajte kérdéssel fordulnák hozzád remélem nem probléma hogy ide is írok :D, Az a lényeg hogy szűkebb(5-6 fő) baráti társasággal tervezzük hogy kimegyünk nyáron dolgozni, Görögország a fő célpont, és persze mivel már voltunk Marmarason ezért bekerült az úticélok közé ez a hely is. Igazából vmi szállodai ill vendéglátós melóra gondultunk, de igazából minden jöhet. Angol az nagyjából társalgási szinten megy. Szóval tudsz nekünk ebben segíteni , illetve érdemes e Marmarason ilyesmivel próbálkozni? Köszi előre is :D
Grand Kata Dátum: 2010-05-25 22:34:59
halasi gabriella írta ekkor: 2010-05-25 11:23:23
Kedves Kata, Előszőr utazunk - szezon végén, októberben - Marmarasra. Tudnál segíteni abban, hogy milyen/mennyért van reggeli, vacsora lehetőség helyben vagy a közelben (Politis ap.), mert önellátóak leszünk. Milyen árakon van friss gyümölcs, zöldség? Piac van, vagy helyi kis termelők vagy csak multik jobbára? Köszönöm előre is!
Kedves Gabriella! Azt, hogy októberben milyen árak lesznek sajnos nem tudom megmondani. Azt viszont tudom, hogy a zöldség, gyümölcs mindíg olcsóbb és izletesebb mint otthon. ( Itt ugyanis a fán érik be a gyümölcs ) Minden héten csütörtökön piac van Marmaraszban. Ellátásunk nem multicéges, inkább kistermelői. Ez jellemző Görögországra. Az étkezést nagyon egyszerűen meg lehet oldai. Supermarketek, aranyos éttermek, gyroszos, ahol frissen sülteket, halat, főtt étel garmadájában válogathatsz. Minden nap azt ehetsz, amire gusztusod van, és nem a kötelező vacsit. Hát majd eldöntitek! Üdv.:Kata
Grand Kata Dátum: 2010-05-25 22:27:20
Timike írta ekkor: 2010-05-24 18:50:49
Szia Kata! Mi június 15-én megyünk hozzád, már várjuk a találkozást. Azt szeretnénk megkérdezni,hogy a Lidl áruház hány kilométerre van Marmarastól? Busszal el lehet-e jutni? Lehet-e biciklit kölcsönözni gyereküléseset?mert van egy 4 éves kisfiúnk! Puszi
Kedves Timike! A Lidl áruház Nikitiben, Neos Marmarastól 20 Km-re van szerintem fölösleges oda menni, mert itt is van olyan szinvonalu és árfekvésü supermarket. Kerékpározni itt nálunk nem igazán kellemes, mert elég meredek utcák vannak, egyébként nem lehet bérelni. Minden problémát igyekszem majd megoldani ezekkel kapcsolatban! Sziasztok, és minden jót Nektek! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-25 22:23:59
Cseh Nikoletta írta ekkor: 2010-05-24 10:25:18
Szia Kata! Milyen az idő Marmarason most? remélem csupa napsütés. Bár hál' isten itthon is melegszik az idő. Leginkább azért írok, mert szeretném megkérdezni, hogy a Meteóra kirándulás, a buszos kirándulás és a kalóz hajó, majd mely napokon lesznek? Illetve, hogy körülbelül hány óra hossza az út a meteórákhoz, azt néztük, hogy kb 370 km Marmarastól, tehát az biztos, hogy nincs közel. Még kicsivel több, mint egy hónap és utazunk hozzád ,már alig várjuk.:)
Szia Nikoletta! Az idő csodás, a nap perzselő. A kirándulások nem mindíg ugyanazon a napon vannak. Fix napok görög est-péntek, Meteora-vasárnap a többi változó napon van. A Meteora valóban 370 Km oda és a buszok sebességén múlik az odajutás ideje. Ez a program reggel 5:30-kor indul és kb. 20:00, 21:00 órára ér véget. Újdonság viszont, hogy a görög est árát 5€-val csökkentettük ugyanolyan magas szinvonal mellett. A többi kirándulás ára eddig nem változott. Üdv.: Kat smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-25 22:18:19
Barabás Marika írta ekkor: 2010-05-22 17:17:06
Szia Kata! Irj légyszíves hogy sikerül-e valamit tenned az ügyemben, irtam emailt,sms-t. Várom válaszodat valahol (iwiw, citromail... ) Remélem jól vagy, minden rendben és az idő is kegyes! Puszi.
Marikám! Minden el van intézve! Vár Téged is az Égei-tenger, no meg a dokiék! Puszi Kata smile