(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tanda Bertalan Dátum: 2010-05-07 22:05:42
írta ekkor: 2010-05-07 08:53:02
Szia Bertalan! Úgy tűnik, hogy együtt fogunk utazni Marmarasra. A kedvesemmel mi is ebben a turnusban megyünk, s ugyanúgy vonattal. Beszélhetnénk esetleg, hogy Szalonikben együtt menjünk a buszpályaudvarra, illetve a vonaton is beszélhetnénk, ha lesz hozzá kedvetek. Fiatal, nem problémás pár vagyunk, nem kell aggódni! smile A címem [email protected]
Kedves József!!! Semmi rossznak nem vagyok elrontója!!! Mi kusettal utazunk;Thessalonikibe 45/B busz végállomásig. Utána keresünk egy buszt,ami reméljük elvisz az úti célunkig. Aztán reméljük este felé landolunk Neos Marmaras-on. Komunikáljunk; a volt kollégámat intézem, mint kusset kalauz-t!! Probléma csak nem lesz!!! Addig is várom a visszajelzésedet!!! Üdvözlettel: Bera
Farkas Réka Dátum: 2010-05-07 12:08:23
Szia Kata!Voltál Debrecenbe?
Dátum: 2010-05-07 08:53:02
Tanda Bertalan írta ekkor: 2010-05-06 19:08:47
Kedves Katalin!!!! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen kint a helyzet. Június 15-én érkeznénk hozzátok;ugyan az a csapat, mint tavaly egy pár baráttal kiegészítve. Mi megint vonattal mennénk egyéni utasokként. Reméljük addig rendeződik a kinti helyzet, mert ha sztrájkokra lehet számítani, akkor nem tudom hogy fogunk kijutni. Érdekelne még, hogy horgász jegyet lehet-e váltani egy napra és mennyibe kerül??? Válaszodat előre is köszönjük. A mihamarabbi viszontlátásig is minden jót kívánva: Tanda Bertalan&Orosz Katalin
Szia Bertalan! Úgy tűnik, hogy együtt fogunk utazni Marmarasra. A kedvesemmel mi is ebben a turnusban megyünk, s ugyanúgy vonattal. Beszélhetnénk esetleg, hogy Szalonikben együtt menjünk a buszpályaudvarra, illetve a vonaton is beszélhetnénk, ha lesz hozzá kedvetek. Fiatal, nem problémás pár vagyunk, nem kell aggódni! smile A címem [email protected]
Tanda Bertalan Dátum: 2010-05-06 19:08:47
Kedves Katalin!!!! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen kint a helyzet. Június 15-én érkeznénk hozzátok;ugyan az a csapat, mint tavaly egy pár baráttal kiegészítve. Mi megint vonattal mennénk egyéni utasokként. Reméljük addig rendeződik a kinti helyzet, mert ha sztrájkokra lehet számítani, akkor nem tudom hogy fogunk kijutni. Érdekelne még, hogy horgász jegyet lehet-e váltani egy napra és mennyibe kerül??? Válaszodat előre is köszönjük. A mihamarabbi viszontlátásig is minden jót kívánva: Tanda Bertalan&Orosz Katalin
Grand Kata Dátum: 2010-05-06 18:48:29
Tóth Henrietta írta ekkor: 2010-05-06 15:30:52
Szia Kata! Tegnap mikor találkoztunk az irodában elfelejtettem megkérdezni, hogy van-e lehetőség Marmarason autót bérelni pár napra és ha igen, mennyibe kerül. (mi június 1-től megyünk) Gondolkoztunk a robogón is, de a pocaklakó miatt nem merjük bevállalni. Tudom autókölcsönzők között árban és a biztosítás formájában nagy különbségek szoktak lenni. Kellő körültekintés nélkül könnyen bele lehet szaladni valami turpisságba. Szeretnénk jobban szétnézni a Sithonián és a Kassandrán. Azt mondják gyönyörű partszakaszok vannak. Előre is köszönöm a válaszod.
Szia Heni! Természetesen van lehetőség autóbérlésre, a motort nem csak Neked, de másnak sem ajánlanám, mert nagyon balesetveszélyes, és útálok kórházba járni! smile Természetesen majd együtt elintézzük a bérléssel kapcsolatos teendőket. Szívesen segítek! Jó egészséget kívánok NEKTEK! smile Üdv.:Kata