(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2010-05-06 15:30:52
Szia Kata! Tegnap mikor találkoztunk az irodában elfelejtettem megkérdezni, hogy van-e lehetőség Marmarason autót bérelni pár napra és ha igen, mennyibe kerül. (mi június 1-től megyünk) Gondolkoztunk a robogón is, de a pocaklakó miatt nem merjük bevállalni. Tudom autókölcsönzők között árban és a biztosítás formájában nagy különbségek szoktak lenni. Kellő körültekintés nélkül könnyen bele lehet szaladni valami turpisságba. Szeretnénk jobban szétnézni a Sithonián és a Kassandrán. Azt mondják gyönyörű partszakaszok vannak. Előre is köszönöm a válaszod.
Dátum: 2010-05-06 08:49:14
Sire Kero írta ekkor: 2010-05-04 19:34:40
Üdv. Július 27-től megyünk Neos Marmarasra és az Athene apartmanban fogunk lakni. Az lenne a kérdésem,hogy gondolom hűtő szekrény van mindegyik stúdióban de mekkora és fagyasztó része is van vagy csak sima hűtő? A másik: gépkocsival megyünk és azzal riogatnak,hogy Tesszalonikinél tuti el fogok tévedni smile Tényleg annyira bonyolult vagy csak ijesztgetnek vele? Köszi előre is annak aki válaszol smile
Szia Kata! Megkaptam az üzenetet. Köszönöm szépen a segítséget! A taxiárakat is megtaláltam közben, persze ezek akár változhatnak is a mostani helyzet függvényében. Józsi
Grand Kata Dátum: 2010-05-05 22:22:47
Sire Kero írta ekkor: 2010-05-04 19:34:40
Üdv. Július 27-től megyünk Neos Marmarasra és az Athene apartmanban fogunk lakni. Az lenne a kérdésem,hogy gondolom hűtő szekrény van mindegyik stúdióban de mekkora és fagyasztó része is van vagy csak sima hűtő? A másik: gépkocsival megyünk és azzal riogatnak,hogy Tesszalonikinél tuti el fogok tévedni smile Tényleg annyira bonyolult vagy csak ijesztgetnek vele? Köszi előre is annak aki válaszol smile
KEDVES LEENDŐ VENDÉGEM! smile Az apartmanban van hűtőszekrény ( képeket nézd meg itt a honlapunkon) kicsi mélyhűtővel. Egy jó térképpel nem lehet eltévedni. Amint Thesszaloniki határába érték a Ring Roodon (körgyűrű) haladva addig mentek, míg a Halkidiki félsziget felé irányító táblát megtaláljátok, és onnan is minden város és falu ki van táblázva, egészen a Sithonia félszigeten lévő Neos Marmarasig. Biztos vagyok benne, hogy ügyesen odataláltok. Jó utat!Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-05 22:15:43
írta ekkor: 2010-05-04 11:26:45
szia Kata! írtam 2 mailt is, ha időd engedi, akkor majd válaszolj kérlek. Köszi, józsi
Szia Józsi! Remélem megkaptad a válaszomat! smile Itt is leírom, hogy mivel a vonat Thesszaloniki egyik szélén a KTEL-Halkidiki távolsági busz végállomása a város másik végén van, célszerü taxival menni, mert a két busszal átszállni kissé nehézkes. Amint leértem, megírom mikor indul az utolsó busz délután Marmaraszba, és ott megkérdezem, hogy egy busszal nem lehet-e ezt a távot megtenni. Te is nézelődj a neted, de én ott helyben informálódok. Addig is üdv.: Kata smile
Sire Kero Dátum: 2010-05-04 19:34:40