(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Réka Dátum: 2010-04-26 12:56:57
Szia Kata!Üdv újra itthon:)!
Erika85 Dátum: 2010-04-25 20:35:25
Grand Kata írta ekkor: 2010-04-25 19:03:30
Puszillak Erikám! Jó nyaralást kívánok NEKTEK! Kata smile
Drága Kata! Üdv újra itthon! Remélem jól érezted magad! smile az élménybeszámolót pedig várom! és természetesen üdvözlök minden Marmaras imádót és azokat is, akik majd azok lesznek, mert nem lehet nem imádni, ha egyszer voltál ott! smile
Grand Kata Dátum: 2010-04-25 19:11:38
Farkas Nikolett írta ekkor: 2010-04-24 10:30:55
Szia Andi! Én is voltam már Paralian, de Marmaras ezerszer gyönyörűbb nála..nagyon kellemes hely, gyönyörű szép tiszta tengervízzel smile A fakultatív programok közül szerintem érdemes elmenni az egész napos hajókirándulásra, a Sithónia körútra, a naplementés hajóra és a görög estre is...És ne felejtsük el az idegenvezetőt sem, Katát, ő is egy remek ember smile Néhány képet küldök az email címedre. Üdv:Niki
Köszi a segítséget Nikikém! smile smile Végre hazaértem!!! Én is próbáltam képet küldeni, de nem megy el??? Jó a cím??? Puszi Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-04-25 19:09:47
Kuzma Enikő írta ekkor: 2010-04-19 10:01:46
Kedves Kata! Mivel két hétre utazunk Marmarasra és nem szeretnénk az összes költőpénzt kp-ben levinni, azt szeretném megtudni, hogy van-e kellő lehetőség ATM-es pénzfelvételre, illetve, hogy az üzletekben lehet-e bankkártyával fizetni. Milyen élelmiszerüzletekre számítsunk, kisebb boltokra, vagy van esetleg nagyobb hipermarket, ahol mindent be tudunk majd szerezni? És még egy kérdés: a Mouses apartmanban fogunk megszállni, a parkolási lehetőségekről azonban nincs semmi infónk (udvarban, utcán stb.) Előre is köszönöm a válaszodat. Enikő
Szia Enikő! Marmaraszon két bank van pénzváltóval egyetemben. Mivel nem túl nagy város (4000-4500 fő) a boltokban inkább készpénzel lehet fizetni, de van kártyás fizetési lehetőség is. A közelben pár Km-re vannak nagyobb bevásárló üzletek is, amint olvasom kocsival érkeztek, így nem lesz gond a vásarlás. Parkolásra az utcán van lehetőség, de jó a közbiztonság, így nincs mitől tartanotok. Mindenki ott parkol, ahol helyet talál. Nem kell fizetni érte. Remélem kellemes utatok lesz, és még kellemesebb nyaralásotok! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-04-25 19:03:30
Erika85 írta ekkor: 2010-04-12 18:56:21
Szia Enci! Olvastam a hozzászólásodat, gondoltam segítek kicsit! smile Mi tavaly voltunk Marmarason és tiszta szívből ajánlom nektek a Sithonia túrát! Nagyon sok szépet lehet látni ezen a kiránduláson és sok érdekes infót is megtudsz a Katától! A fakultatív programok tényleg létszám függők, legalábbis tavaly így volt! És csatlakoznék azokhoz akiktől szépet és jót hallottál a helyről és a Katáról, ő tényleg egy Tündér! smile
Puszillak Erikám! Jó nyaralást kívánok NEKTEK! Kata smile