(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Erika85 Dátum: 2010-04-12 18:56:21
Szia Enci! Olvastam a hozzászólásodat, gondoltam segítek kicsit! smile Mi tavaly voltunk Marmarason és tiszta szívből ajánlom nektek a Sithonia túrát! Nagyon sok szépet lehet látni ezen a kiránduláson és sok érdekes infót is megtudsz a Katától! A fakultatív programok tényleg létszám függők, legalábbis tavaly így volt! És csatlakoznék azokhoz akiktől szépet és jót hallottál a helyről és a Katáról, ő tényleg egy Tündér! smile
Huszár Zoltánné Dátum: 2010-04-11 09:54:59
Szia Kata! Mi idén fogunk először utazni veletek/veled, a jún. 22-29. turnusban. Az Athéné apartmanban foglaltunk szobát,a C3-t. Onnan jó a kilátás a tengerre? smile (Amúgy nem Zoltánné vagyok, hanem Enikő, a 14 éves lánya, csak anyukám regisztrált.) Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen az apartman felszereltsége, azaz mit kell vinni? (evőeszköz, tányér, pohár, főzőedény stb.) És a fakultatív programok ugye csak akkor indulnak ha van elég jelentkező? Mi most éppen Thesszaloniki és a Sithónia-túra közt hezitálunk. smile Már annyira, de annyira várjuk!! smile smile smile Nagyon sok jót hallottam rólad is, meg Marmarasról is! Imádjuk Görögországot! Már voltunk 2003-ban Parálián, 2006-ban pedig Krétán. Bízok benne, hogy ez az út is ugyanolyan élmény lesz! smile Üdv, Enci.
Grand Kata Dátum: 2010-04-08 16:33:50
Kedves Laci! Gondolom kocsival akartok jönni, hiszen még pici a baba. A legfiatalabb vendégem eddig 9 hónapos volt. Ha autóval érkeztek, akkor a belvárosi apartmant ajánlom, ott babakocsival tudtok sétálni, és sok szép öbölbe el tudtok jutni. Napernyőt minden képen érdemes hozni, de vannak olyan partszakaszok is, ahol napozóágy és napernyő áll a vendégek rendelkezésére. A zöldövezettel és a jó levegővel nincs gond, hisz a sós tengeri szellő mindíg kellemes hangulatot kölcsönöz. Mégsem ajánlatos a legmelegebb időszakot ( julius, augusztus közepéig)választani, mer egy ilyen pici babának, az nem egészséges. Ha még van kérdésed írj nyugodta. Sok aranyos vendégem volt az elmúlt szezonban is Nagyváradról! Majd eldöntitek, hogy a legjobb Nektek! Én szeretettel várlak! smile Üdv.:Kata smile smile
Erdei Laszlo Dátum: 2010-04-06 14:39:50
Kedves Kata! Nagyvaradrol irok egy ketgyerekes apuka vagyok. A nagyobbik lanyom 7 eves a kicsi tegnap volt 1 honapos. Azt szeretnem kerdezni egy kisgyerekes csaladnak melyik apartmanhazat ajanlanad? Esetleg hol van kiepitett setalo, ahol reggelente lehetne babakocsikazni? Mennyi a zoldovezet az apartmanok tajan, mennyi az arnyek lehetoseg? Voltak mar tobb kisgyerekes vendegeitek? Koszi elore is a valaszokat Udv Laci
Grand Kata Dátum: 2010-04-04 18:39:52
Cseh András írta ekkor: 2010-04-04 17:19:51
Szia Kata! Jó pár évvel ezelőtt jártunk már nálad Neos Marmarason és akkor megfogadtuk hogy egyszer még visszatérünk. Úgy tűnik idén nyáron ez sikerül. Azt szeretném kérdezni,hogy az Athene apartmanban szeretnénk megszállni. 3 ágyas apartmanban. Sajnos a 2. szint már mind foglalt június utolsó hete és július eleje között. Az első emeleten melyik az az apartman ahonnan a legjobban látjuk a tengert?
Szia Niki! Megnéztem, mely szobák ürerek. A B/5-ös apartmanból is nagyon szép a kilátás és az még szabad. Örülök, hogy ismét ellátogattok hozzám! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok! Puszi Kata smile smile Ja és sok locsolkodót! smile