(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-04-25 19:02:35
Huszár Zoltánné írta ekkor: 2010-04-11 09:54:59
Szia Kata! Mi idén fogunk először utazni veletek/veled, a jún. 22-29. turnusban. Az Athéné apartmanban foglaltunk szobát,a C3-t. Onnan jó a kilátás a tengerre? smile (Amúgy nem Zoltánné vagyok, hanem Enikő, a 14 éves lánya, csak anyukám regisztrált.) Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen az apartman felszereltsége, azaz mit kell vinni? (evőeszköz, tányér, pohár, főzőedény stb.) És a fakultatív programok ugye csak akkor indulnak ha van elég jelentkező? Mi most éppen Thesszaloniki és a Sithónia-túra közt hezitálunk. smile Már annyira, de annyira várjuk!! smile smile smile Nagyon sok jót hallottam rólad is, meg Marmarasról is! Imádjuk Görögországot! Már voltunk 2003-ban Parálián, 2006-ban pedig Krétán. Bízok benne, hogy ez az út is ugyanolyan élmény lesz! smile Üdv, Enci.
Szia Enci! Bocsi, hogy csak most válaszolok, bár látom Erika ellátott néhány infóval. Sajnos + egy hétig külföldön ragadtam, azért nem válaszoltam a kérdésekre. Az apartmanok alapfelszereltségűek, tányér, pohár evőeszköz, edén, törülköző és ágynemű minden házunkban a vendégek rendelkezésére áll. A fak. programok egy részéhez természetesen létszám szüksége, ami általában össze szokott jönni. Bízom benne, hogy ez a hely is eényeri tetszéseteket és jól fogjátok magatokat érezni. Ha még infóra van szükséged írj, de megtalálod a részleteket a honlap prospektus részében is. Üdv.: Kata smile smile
Ditka Dátum: 2010-04-24 11:03:00
Szia Andrea! Próbáltam küldeni neked képeket, de a rendszer állandóan visszadobálja. Nem tudom Nikinek sikerült-e? Lehet, hogy a te kiszolgálóddal van baj!? Ha egy másik e-mail cimet irnál, újra megpróbálnám.
Farkas Nikolett Dátum: 2010-04-24 10:30:55
Póczáné Boncz Andrea írta ekkor: 2010-04-19 21:09:15
Sziasztok! Már jártam egyszer Görögországban 2006-ban és akkor Paráliát néztem ki uticélul.Most Neos Marmarasra esett a választásom.Paralia nagyon tetszett és remélem Marmarasban sem fogok csalódni.Láttam róla pár fotót itt a neten,de nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy akinek van Neos Marmarasról képe az küldje el nekem az email címemre!Előre is köszönöm.Szívesen fogadom az élményeiteket is és kíváncsi vagyok melyik fakultatív programokra érdemes befizetni.A Politis apartmanról is szívesen fogadok bármit.Járt már ott valaki?Én a 3.em 15-öt foglaltam le.Milyen onnan a kilátás? Email:[email protected]
Szia Andi! Én is voltam már Paralian, de Marmaras ezerszer gyönyörűbb nála..nagyon kellemes hely, gyönyörű szép tiszta tengervízzel smile A fakultatív programok közül szerintem érdemes elmenni az egész napos hajókirándulásra, a Sithónia körútra, a naplementés hajóra és a görög estre is...És ne felejtsük el az idegenvezetőt sem, Katát, ő is egy remek ember smile Néhány képet küldök az email címedre. Üdv:Niki
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-04-19 21:09:15
Sziasztok! Már jártam egyszer Görögországban 2006-ban és akkor Paráliát néztem ki uticélul.Most Neos Marmarasra esett a választásom.Paralia nagyon tetszett és remélem Marmarasban sem fogok csalódni.Láttam róla pár fotót itt a neten,de nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy akinek van Neos Marmarasról képe az küldje el nekem az email címemre!Előre is köszönöm.Szívesen fogadom az élményeiteket is és kíváncsi vagyok melyik fakultatív programokra érdemes befizetni.A Politis apartmanról is szívesen fogadok bármit.Járt már ott valaki?Én a 3.em 15-öt foglaltam le.Milyen onnan a kilátás? Email:[email protected]
Kuzma Enikő Dátum: 2010-04-19 10:01:46
Kedves Kata! Mivel két hétre utazunk Marmarasra és nem szeretnénk az összes költőpénzt kp-ben levinni, azt szeretném megtudni, hogy van-e kellő lehetőség ATM-es pénzfelvételre, illetve, hogy az üzletekben lehet-e bankkártyával fizetni. Milyen élelmiszerüzletekre számítsunk, kisebb boltokra, vagy van esetleg nagyobb hipermarket, ahol mindent be tudunk majd szerezni? És még egy kérdés: a Mouses apartmanban fogunk megszállni, a parkolási lehetőségekről azonban nincs semmi infónk (udvarban, utcán stb.) Előre is köszönöm a válaszodat. Enikő