(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2010-04-02 12:04:48
Grand Kata írta ekkor: 2010-03-29 20:50:06
Köszi a segítséget Karolina! smile smile Látom, hogy figyelsz! Puszi Kata
Igen Kata, 2003 óta folyamatosan figyelek! smile Pusszancs Neked, nemsokára indul a szezon!
Grand Kata Dátum: 2010-04-01 09:41:12
írta ekkor: 2010-03-30 18:33:48
Szia Kata! Férjemmel most megyünk először együtt Görögországba smile és Marmarast választottuk a Mouses apartmant, júniusban a 2.em. 23-ast. Gondosan olvasgattam a fórumot, de sajnos erről az apartmanról nem találtam még semmit. Tudnál "mesélni" róla, s környezetről, illetve a strandról? (napozó ágyak bérelhetők? stb) Köszönöm előre is az infókat smile Üdv: roncsyka
Kedves Roncsyka! A Mouses apartmant az idén béreljük előszőr. Én már láttam kívül-belül. Nagyon szép, modern berendezésü, kényelmes. A város szívében található, mindkét strandtól kb. azonos távolságra, ahogy a prosi is írja. Az egyik strand "Paradizos" nomád, a másik, ami Porto Carashoz közel van napozóágyas. Ott egy "fogyasztás"-ért (kávé, üdítő, ital) használható a napágy. Ha még van kérdésed, írj nyugodtan. Üdv.:Kata
Forgács István Dátum: 2010-03-30 20:44:03
Szia GrandKata! Nagyon szépen köszönjük a válaszaid, nagyon megnyugtattál minket a B1-es szobával kapcsolatban, és most már az esküvőre startolunk nagyon, - amihez köszönjük jókívánságaidat-, aztán pedig lazítás képen start Marmaras, Athéne B1-es szoba :-)! A cici & pici elírás azért jó volt :-) !!! Majd találkozunk, addig is jó időt, és sok-sok nyaralót kívánunk Neked! Szia!
Dátum: 2010-03-30 18:33:48
Szia Kata! Férjemmel most megyünk először együtt Görögországba smile és Marmarast választottuk a Mouses apartmant, júniusban a 2.em. 23-ast. Gondosan olvasgattam a fórumot, de sajnos erről az apartmanról nem találtam még semmit. Tudnál "mesélni" róla, s környezetről, illetve a strandról? (napozó ágyak bérelhetők? stb) Köszönöm előre is az infókat smile Üdv: roncsyka
Grand Kata Dátum: 2010-03-30 09:54:40
Juccancs írta ekkor: 2010-03-29 21:40:44
Köszi... smile Nem tudtam, hogy most van először a Politis, most utazunk először Marmarasra, és azthiszem, a fotók és az eddigi vélemények alapján nem fogunk csalódni! smile Mikor lesz már június??? smile
Szívesen! smile Én biztos vagyok benne, hogy nem fogtok csalódni sem a házban, sem Marmaraszban! Ígérem én is megteszek mindent annak érdekében, hogy jól sikerüljön a nyaralásotok! Az idő pedig "szalad" smile Üdv.: Kata