(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Timike Dátum: 2010-03-19 20:40:54
Kedves Kata! Most utazunk először Marmarasra a Mouses apartmanházba június 14-én indulunk. Szeretnénk megkérdezni, hogy nálatok van-e ismerkedési est? Már nagyon várjuk,hogy ott legyünk! előre is köszönöm a választ.
Dátum: 2010-03-18 19:02:12
Kedves Kata! Most utazunk először Marmarasra. Érdekelne, hogy a Politis apartman 1. emeletéről is jó a kilátás, vagy csak a két felső emeletéről? előre is köszönöm.
Grand Kata Dátum: 2010-03-18 16:56:51
Nagyné Peregi Anita írta ekkor: 2010-03-18 05:12:33
Kedves Kata! Nagyon köszönöm a választ, megnyugtattál! smile Mivel busszal megyünk egy kicisit izgulni fogok, h hogy bírja majd a gyerekem, de az eddigi tapasztalatok alapján nem hiszem, hogy gond lesz, azért is vállaltuk be. Kb mennyi idő az út? (Kiskunfélegyházi felszállással) Veled fogunk Marmarason találkozni? Üdv Anita
Kedves Anita! Igen, velem fogtok Marmaraszon találkozni, én leszek aki fogad és gardíroz majd Titeket smile A gyerekek amúgy a buszozást nagyon jól viselik, sokszor jobban, mint a felnőttek. A busz kb. 16-18 óra alatt fog megérkezni tőletek, hozzám!! smile smile Sok szeretettel várlak! Üdvözlettel: Kata smile
Nagyné Peregi Anita Dátum: 2010-03-18 05:12:33
Grand Kata írta ekkor: 2010-03-15 13:57:08
Kedves Anita! Egy 5 éves "fiatalember" élvezi a kirándulásokat, különösen a hajó, Sithonia körút, ahol fürdőzünk is. Nagyon szokták élvezni a gyerekek. Sőtt ha nem korán alvó, még a görög est is izgalmas program lehet neki. Ezen kívül 5 éves korig ingyenesen vehet részt a fakultatív programokon. Én személy szerint imádom a gyerekeket és általában a vendégek is, így nagy becsben lesz majd aranyos kisfiad! smile smile Üdvözlettel Kata
Kedves Kata! Nagyon köszönöm a választ, megnyugtattál! smile Mivel busszal megyünk egy kicisit izgulni fogok, h hogy bírja majd a gyerekem, de az eddigi tapasztalatok alapján nem hiszem, hogy gond lesz, azért is vállaltuk be. Kb mennyi idő az út? (Kiskunfélegyházi felszállással) Veled fogunk Marmarason találkozni? Üdv Anita
Grand Kata Dátum: 2010-03-17 10:08:50
Tóbel Nikoletta írta ekkor: 2010-03-16 12:28:10
Kedves Kata! Mi az utolsó turnussal készülünk Marmarasra...egy kicsit izgulok az időjárás miatt. Nyilván nem tudod előre megmondani, hogy milyen lesz, de mik az eddigi tapasztalataid? Október közepén már nagyonbb a lehetősége az esős időnek? Köszi, Niki
Szia Niki! Igazad van az időjárással kapcsolatban, hogy manapság nem könnyű erről nyilatkozni. (Bár már elég jó viszonyban vagyok az Olymposi "főnökséggel") Tavaly nagyon kellemes időnk volt októberben, és meglepő módon szeptemberben volt 3 esős napunk. Az általad kérdezett időpontban 26-28 fok déltájban, estére kellett egy kardigán, de csodás őszünk volt. Az igazi esős időszak később kezdődik általában a mediterán égövben. Csak bizakodni tudok, és pozitívan gondolkodni, hogy az idén is kellemes lesz még az utolsó hét is a vendégeim számára! Üdv.: Kata