(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-03-12 10:11:58
Milner Angéla írta ekkor: 2010-03-11 13:09:41
Mindig nagy szeretettel gondolunk Rád, jó lett volna látni Téged, mert idén se hozzád megyünk vissza Neos Marmarasra, hanem Tolora utazunk Ágihoz. Talán majd jövőre, mert hogy mindenképpen visszamegyünk még, az biztos.... A görög bulin készült fotón nagyon jól nézel ki!!!!! Puszi! Angéla
Kedves Angéla! Nincs is Görögországnak olyan része, mely ne lenne szép! Az idei választásotok is szuper, mert Tolóból fantasztikus kirándulási lehetőségek vannak. Ági pedig mindent megtesz azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Kívánok nagyon kellemes pihenést és sok-sok felejthetetlen élményt a nyárra. Sok szeretettel gondolok Rád, még biztosan találkozunk mi is smile smile ! Puszi Kata
Milner Angéla Dátum: 2010-03-11 13:09:41
Grand Kata írta ekkor: 2010-03-11 11:27:53
Kedves Angéla! Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk! Én a hét végére voltam beosztva, így csak a bombariadó okozott némi "örömöt" ! A nekem szánt ajándékodat nagyon szépen köszönöm, igaz még Debrecenben van, (én meg ugye Moskolcon élek) de a lányok eltették nekem. Én pedig szeretném most megköszönni, nagyon jól esett és egy kicsit valjuk be meghatódtam, hogy gondoltál rám! Mégegyszer köszi! Bízva a találkozásban, köszönöm el tőled! Puszi Kata
Mindig nagy szeretettel gondolunk Rád, jó lett volna látni Téged, mert idén se hozzád megyünk vissza Neos Marmarasra, hanem Tolora utazunk Ágihoz. Talán majd jövőre, mert hogy mindenképpen visszamegyünk még, az biztos.... A görög bulin készült fotón nagyon jól nézel ki!!!!! Puszi! Angéla
Grand Kata Dátum: 2010-03-11 11:27:53
Kedves Angéla! Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk! Én a hét végére voltam beosztva, így csak a bombariadó okozott némi "örömöt" ! A nekem szánt ajándékodat nagyon szépen köszönöm, igaz még Debrecenben van, (én meg ugye Moskolcon élek) de a lányok eltették nekem. Én pedig szeretném most megköszönni, nagyon jól esett és egy kicsit valjuk be meghatódtam, hogy gondoltál rám! Mégegyszer köszi! Bízva a találkozásban, köszönöm el tőled! Puszi Kata
Milner Angéla Dátum: 2010-03-11 10:46:54
Szia Kata! Sajnos mi pénteken voltunk az Utazás kiállításon, így nem találkoztunk, de azért hagytam ott neked egy kis apróságot a standon, remélem megkaptad smile
Grand Kata Dátum: 2010-03-10 20:26:12
Berki Attila írta ekkor: 2010-03-10 16:48:06
Szia mindenkinek. Szia Kata!
Szia Attila! Hogy vagytok? Már hiányoltalak smile smile Üdvözlet a családnak smile Kata