(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóbel Nikoletta Dátum: 2010-03-16 12:28:10
Kedves Kata! Mi az utolsó turnussal készülünk Marmarasra...egy kicsit izgulok az időjárás miatt. Nyilván nem tudod előre megmondani, hogy milyen lesz, de mik az eddigi tapasztalataid? Október közepén már nagyonbb a lehetősége az esős időnek? Köszi, Niki
Grand Kata Dátum: 2010-03-15 21:29:38
Pataki György írta ekkor: 2010-03-15 16:32:58
Kedves Kata! Szinte minden évben Neos Marmarasra megyünk.Sajnálattal látom hogy a kedvenc apartmanunkban ( Alexander) nem lehet megszállni.Miért nem? Vagy közvetlenül kell felvenni a kapcsolatot velük? Köszönettel Pataki
Kedves Gyuri! Az idén - jól látod - az Alexandra apartmant nem tudtuk kivenni. Ahoz, hogy a működési engedélyt megkapja a görög család, nagy felújításra lett volna szükség, ezt viszont időben nem tudták megvalósítani. Bátra állíthatom, hogy mindhárom apartman amit kibérelt az iroda, minőségben messze túlszárnyalja az Alexandra házat. Bízom benne, hogy ez a változás nem fogja befolyásolni nyaralási szándékotokat. Én minden esetre szeretettel várlak! smile smile Üdvözlettel: Kata
Pataki György Dátum: 2010-03-15 16:32:58
Kedves Kata! Szinte minden évben Neos Marmarasra megyünk.Sajnálattal látom hogy a kedvenc apartmanunkban ( Alexander) nem lehet megszállni.Miért nem? Vagy közvetlenül kell felvenni a kapcsolatot velük? Köszönettel Pataki
Grand Kata Dátum: 2010-03-15 13:57:08
Kedves Anita! Egy 5 éves "fiatalember" élvezi a kirándulásokat, különösen a hajó, Sithonia körút, ahol fürdőzünk is. Nagyon szokták élvezni a gyerekek. Sőtt ha nem korán alvó, még a görög est is izgalmas program lehet neki. Ezen kívül 5 éves korig ingyenesen vehet részt a fakultatív programokon. Én személy szerint imádom a gyerekeket és általában a vendégek is, így nagy becsben lesz majd aranyos kisfiad! smile smile Üdvözlettel Kata
Nagyné Peregi Anita Dátum: 2010-03-14 20:21:25
Sziasztok! Én és az 5 éves kisfiam idén utazunk először Veletek Marmarasba. Érdeklődnék, h szerintetek a fiammal milyen programlehetőségeink vannak? Köszönettel Anita