(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-01-15 12:14:05
Szia Kata! Június végén , július elején szeretnénk menni Marmarasra. Milyen a víz hőmérséklete (kb.) illetve milyen az időjárás ebben az időszakban. Az olajfák addigra remélem már termőre fordulnak, mert a pollenjükre allergiás vagyok. Üdv: Brigi, Laci, Fanni
Grand Kata Dátum: 2010-01-14 19:29:17
Erika85 írta ekkor: 2010-01-13 20:31:36
Azt nagyon megköszönném, ha segítenél a szobaválasztásnál! Mindenféleképpen tengerre néző apartmant szeretnénk! Nagyon jól hangzik ez a közös udvari bandázás! smile Reménykedem benne hogy hasonlóan jó társaság lesz mint tavaly is! És abban is hogy idén sokan lesznek kíváncsiak a hajós naplementére, mert azt még szeretném bepótolni! smile Még egyszer sok puszi és a csajokat is üdvözöljük ha beszélsz velük! És előre is köszi a segítséget a szobával kapcsolatban!
Szia Drágaságom! Alegszebb kilátás a C/6, C/5 szobákból van az Athéne házban. Ha bírjátok - de miért is ne bírnátok - a lépcsőt! Már nagyon várom a találékozást. A csajok is készülnek, csak még nem tudom mikor. Milyen szuper lenne, ha együtt lennétek ott. Nem tartjátok a kapcsolatot? Mondjuk iwiw-en? Remélem az idén minden kirásdulást sikerül kiviteleznem. Tudod nem rajtam múlik! Puszi Nektek smile smile
Erika85 Dátum: 2010-01-13 20:31:36
Azt nagyon megköszönném, ha segítenél a szobaválasztásnál! Mindenféleképpen tengerre néző apartmant szeretnénk! Nagyon jól hangzik ez a közös udvari bandázás! smile Reménykedem benne hogy hasonlóan jó társaság lesz mint tavaly is! És abban is hogy idén sokan lesznek kíváncsiak a hajós naplementére, mert azt még szeretném bepótolni! smile Még egyszer sok puszi és a csajokat is üdvözöljük ha beszélsz velük! És előre is köszi a segítséget a szobával kapcsolatban!
Grand Kata Dátum: 2010-01-13 20:08:43
Erika85 írta ekkor: 2010-01-13 19:11:16
Szia Drága Kata! Újra jelentkezem! smile Most már 100% hogy aug. végén a tavalyi időpontban újra Marmarason leszünk! Jövő hónap elején le is foglaljuk az Athéne valamelyik szobáját! Már mind a ketten nagyon várjuk, hogy mehessünk és úgy néz ki idén hárman megyünk, tesóm egyik barátnője is csatlakozik! És májusban szülinapi ajándékként egyenlőre úgy tűnik, hogy meglátogatjuk Kefaloniát is! smile de Marmarasról képtelenek vagyunk lemondani! És minden új fórumozónak aki Marmarasba akar utazni, csak ajánlani tudom!
Drága Erika! Nagyon nagy örömmel tölt el a hír! Örülök, hogy ismét találkozunk. Az apartman választásban szívesen segítek, ha kell. Most már lesz közös udvar is! smile Bandázhatunk! smile smile Millió puszi Nektek Kata (Köszi az ajánlást!)
Grand Kata Dátum: 2010-01-13 20:00:15
Nagy László írta ekkor: 2010-01-13 15:57:58
Szia Kata, Miért félsz a motorbérléstől? Vannak rossz tapasztalataid? Üdv.: Laci
Szia Laci! Igen sajnos voltak kellemetlen - korház, orvos,- tapasztalataim. Tudod itt más a vezetési morálk és az utak is elég hepehupásak és hegyvölgyesek. Hát csak ennyi smile Üdv.:Kata