(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-01-11 21:22:15
Nagy László írta ekkor: 2010-01-11 14:35:08
Szia Kata! Köszönöm megtisztelő válaszod. Csapatunk kibővült még két fővel, de sajnos ( szerencsére) már lefoglaltuk a B1- B5 szobákat, mire olvastam a leveledet. Felmerült kérdéseim: Általában milyen az idő május végén? Van-e lehetőség robogó bérlésére, és mi kell hozzá? Mekkora élet van Neos Marmarason? Mire lehet számítani az árakra vonatkozóan? Laci
Szia Laci! A B-sorról is ugyanolyan szép a kilátás, és kevesebbet kell lépcsőzni smile az időjárás???? Tavaly már nagyon kellemes 30 fok körüli volt. A motoroktól nagyon félek, de lehet bérelni. 21. betöltött év, jogosítvány a feltétele. Marmaras a félsziget legnagyobb települése 4500 fő az őslakosa. Az árak hasonlóak mint itthon, a tejtermékek és a pékáruk kissé drágábbak, de a tej tejből van és finomat a pék árui. Csak kérdezz nyugodtan, jó érzés, ha a leendő vendégeim felkészülten érkeznek, és érdekli Őket, hová is mennek nyaralni smile Üdv.:Kata
Grand Kata Dátum: 2010-01-11 21:15:31
magoeva írta ekkor: 2010-01-11 18:49:46
Kedves Kata! Szeretném megtudni, hogy az Athéné 5 ágyasát kiadják felár nélkül négy főnek? Szerda körül megyünk az utazási irodába, kiváncsi vagyok ott mit mondanak... Szép napokat Neked! Éva
Szia Évi! Oda szokták adni 4 főnek is az 5 ágyas szobákat. A D-soron lévő kedvezményes, az A soron lévő normál áras, de látszik a tenger. Olvastam, hogy Sartiban is gondolkodtatok, örülök, ha Marmarasz mellett döntötök! Amúgy nagyon szép lesz a Politis ház teljesen felújítják. Szia Kata
Farkas Attila Dátum: 2010-01-11 20:49:29
Grand Kata írta ekkor: 2010-01-11 13:08:45
Szia Krisztikém! Vegyük sorba: az Athénében van TV, a Mousses a Roma Pizza mögötti utcácskában van a belvárosban, a Politis pedig most lesz felújítva totálisan, ott lesz egy nagy társalgó és abban lesz TV ez a ház pedig néhány méterre az autószerelő műhelytől található! Az idén hála az égnek nagyon szép és jó minőségü házaink lesznek! Bármely házat választjátok, remélem nem fogtok csalódni, én pedig szeretettel várlak majd Titeket! smile smile
Köszi az infót! smile
magoeva Dátum: 2010-01-11 18:49:46
Kedves Kata! Szeretném megtudni, hogy az Athéné 5 ágyasát kiadják felár nélkül négy főnek? Szerda körül megyünk az utazási irodába, kiváncsi vagyok ott mit mondanak... Szép napokat Neked! Éva
Nagy László Dátum: 2010-01-11 14:35:08
Szia Kata! Köszönöm megtisztelő válaszod. Csapatunk kibővült még két fővel, de sajnos ( szerencsére) már lefoglaltuk a B1- B5 szobákat, mire olvastam a leveledet. Felmerült kérdéseim: Általában milyen az idő május végén? Van-e lehetőség robogó bérlésére, és mi kell hozzá? Mekkora élet van Neos Marmarason? Mire lehet számítani az árakra vonatkozóan? Laci