(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-01-13 20:00:05
Nagy László írta ekkor: 2010-01-13 15:57:58
Szia Kata, Miért félsz a motorbérléstől? Vannak rossz tapasztalataid? Üdv.: Laci
Szia Laci! Igen sajnos voltak kellemetlen - korház, orvos,- tapasztalataim. Tudod itt más a vezetési morálk és az utak is elég hepehupásak és hegyvölgyesek. Hát csak ennyi smile Üdv.:Kata
Grand Kata Dátum: 2010-01-13 19:57:54
Nagyné Varga Krisztina írta ekkor: 2010-01-12 14:52:11
Szép napot! Érdeklődnék, hogy Marmaroson az Athene házból a FSZ/A1 nél milyen a kilátás? Még mindig ugyanolyan jó Marmaras ? Én a nászutom voltam az Athene házba 14 évvel ezelőtt. Visszavágyom. Szeretnénk a gyerekeknek megmutatni, hogy hol voltunk ? Melyiket foglajam? Nagyné kriszta
Szia Kriszta! Neked is szép napot. Biztosan szép emlékeid fűződnek Marmaraszhoz és remélem 14 év távlatában is úgy vagy még szebbnek fogod látni, s remélem a gyerkőcöknek is nagy élmény lesz. Az A/1-es szoba. bár nem tengerre néző feláras, de azért szépen látszik a tenger. 2008-ban lett felújítva és igazán hangulatos de hát ezt Te tudod! Mekkorák a gyerekek Ha az Athéne házat választod csak a D/1 és a A/1 ami kétlégterű 5 ágyas. Ezen kívül a másik két házunkban vannak egylégterű 4 ágyas apartmanok. Nézd meg a honlapon, Nektek melyik a szimpatikus smile
Erika85 Dátum: 2010-01-13 19:11:16
Szia Drága Kata! Újra jelentkezem! smile Most már 100% hogy aug. végén a tavalyi időpontban újra Marmarason leszünk! Jövő hónap elején le is foglaljuk az Athéne valamelyik szobáját! Már mind a ketten nagyon várjuk, hogy mehessünk és úgy néz ki idén hárman megyünk, tesóm egyik barátnője is csatlakozik! És májusban szülinapi ajándékként egyenlőre úgy tűnik, hogy meglátogatjuk Kefaloniát is! smile de Marmarasról képtelenek vagyunk lemondani! És minden új fórumozónak aki Marmarasba akar utazni, csak ajánlani tudom!
Nagy László Dátum: 2010-01-13 15:57:58
Grand Kata írta ekkor: 2010-01-11 21:22:15
Szia Laci! A B-sorról is ugyanolyan szép a kilátás, és kevesebbet kell lépcsőzni smile az időjárás???? Tavaly már nagyon kellemes 30 fok körüli volt. A motoroktól nagyon félek, de lehet bérelni. 21. betöltött év, jogosítvány a feltétele. Marmaras a félsziget legnagyobb települése 4500 fő az őslakosa. Az árak hasonlóak mint itthon, a tejtermékek és a pékáruk kissé drágábbak, de a tej tejből van és finomat a pék árui. Csak kérdezz nyugodtan, jó érzés, ha a leendő vendégeim felkészülten érkeznek, és érdekli Őket, hová is mennek nyaralni smile Üdv.:Kata
Szia Kata, Miért félsz a motorbérléstől? Vannak rossz tapasztalataid? Üdv.: Laci
Nagyné Varga Krisztina Dátum: 2010-01-12 14:52:11
Szép napot! Érdeklődnék, hogy Marmaroson az Athene házból a FSZ/A1 nél milyen a kilátás? Még mindig ugyanolyan jó Marmaras ? Én a nászutom voltam az Athene házba 14 évvel ezelőtt. Visszavágyom. Szeretnénk a gyerekeknek megmutatni, hogy hol voltunk ? Melyiket foglajam? Nagyné kriszta