(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-10-09 22:39:33
Erika85 írta ekkor: 2009-10-07 19:41:29
Szia Kata! Gondoltam írok pár sort, nehogy azt hidd, hogy elfeledkeztem rólad, mert ez nem így van! Minden nap eszembe jutnak a nálad töltött szép napok, és már nagyon sokszor álmodtam, hogy Marmaras utcáin sétálgatok! Remélem jövőre visszajutok és talán nem csak egy hetet tudok maradni! Nagyon sok szeretettel gondolok rád és az ott eltöltött időre! Sok puszi és vigyázz magadra a hazafelé úton!
Szia Erika! Köszönöm kedves szavaidat és én is sok szeretettel gondolok Rád. Kívánok neked jó egészséget, sikeres munkát, és akkor biztosan összejön a két hát is. Én már készülődök haza, csodálatos időnk van egész héten, s ez boldoggá tesz, mert az utolsó héten itt nyaraló vendégeimet is boldoggá teszi! Megígérem, hogy vigyázok magamra!Mill.puszi Kata
Bán Jánosné Dátum: 2009-10-09 11:09:57
Szia Kata! Tolóban még nagyon jó az idő, remélem Ti sem fáztok! :-) Egy a baj: a mai az utolsó napunk itt, és holnap délután indulunk is haza. Gondolom Neked is ez az utolsó hét, és indulsz haza. Addig is további jó időt és jó csapatot kívánok Neked! :-) Sok puszi: Eszter
Karkus István Dátum: 2009-10-08 22:11:19
Itt vagyok!!!Pusszi:Pilu
Erika85 Dátum: 2009-10-07 19:41:29
Szia Kata! Gondoltam írok pár sort, nehogy azt hidd, hogy elfeledkeztem rólad, mert ez nem így van! Minden nap eszembe jutnak a nálad töltött szép napok, és már nagyon sokszor álmodtam, hogy Marmaras utcáin sétálgatok! Remélem jövőre visszajutok és talán nem csak egy hetet tudok maradni! Nagyon sok szeretettel gondolok rád és az ott eltöltött időre! Sok puszi és vigyázz magadra a hazafelé úton!
Grand Kata Dátum: 2009-09-30 21:15:47
Farkas Nikolett írta ekkor: 2009-09-30 20:44:55
Szia Katám:) Látom, már csak egy heted van ezen kívül és Te is jössz haza magyar honba...Már alig várjuk a lányokkal a jövő júliust, hogy újra ott legyünk Nálad..nagyon sokat emlegetünk:) Nem szoktál csuklani? smile Regi élménybeszámolóját ámuldozva hallgatták a suliban:) Jövőre nagyon remélem, hogy összejön a két hét:) dolgozok rajta:)Nagyon sokszor puszilunk, és természetesen még mindig nagyon imádunk: Farkasék:)
Ölelem és puszikálom az összes Farkas lányt (mind a 3-at) smile smile Én is sokat emlegetlek titeket. A halacskás vázában most is rózsa virít az asztalomon, és a lábacskába hamuzok! Bizony még egy csoport ezen kívül és indulok haza. Szurkolok, hogy összegyüljen a 2 hétre valótok. Szeretettel gondolok RÁTOK Kata smile smile smile