(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Nikolett Dátum: 2009-09-30 20:44:55
Szia Katám:) Látom, már csak egy heted van ezen kívül és Te is jössz haza magyar honba...Már alig várjuk a lányokkal a jövő júliust, hogy újra ott legyünk Nálad..nagyon sokat emlegetünk:) Nem szoktál csuklani? smile Regi élménybeszámolóját ámuldozva hallgatták a suliban:) Jövőre nagyon remélem, hogy összejön a két hét:) dolgozok rajta:)Nagyon sokszor puszilunk, és természetesen még mindig nagyon imádunk: Farkasék:)
Grand Kata Dátum: 2009-09-29 16:43:43
czibolya Józsefné írta ekkor: 2009-09-29 10:34:32
Szia Kata!!! Köszönjük neked ezt a csodálatos nyaralást mert Te is hozzá járultál ,hogy jó legyen!! Mindenkinek üzenem vegyen részt minden programon amit Kata szervez mert nem bánja meg!!Annyira nem hogy ,még a bucsú is könnyekkel teli mikor el váltunk!!Nagyon jól éreztük magunkat és a társaság is isteni volt!!Sanyika is milliószor puszil!! smile smile
Szia drága Marikám! smile Nagyon jó kics csapat voltatok, pedig az ország több szegletéből érkeztetek. Én is nagyon jól éretem magam Veletek remélem a mostani csoportom is így fog elmenni. Sanyi hallgatja a görög zenéket? Téged is és Őt is sok szeretettel ölellek és puszillak:Kata smile smile smile
czibolya Józsefné Dátum: 2009-09-29 10:34:32
Szia Kata!!! Köszönjük neked ezt a csodálatos nyaralást mert Te is hozzá járultál ,hogy jó legyen!! Mindenkinek üzenem vegyen részt minden programon amit Kata szervez mert nem bánja meg!!Annyira nem hogy ,még a bucsú is könnyekkel teli mikor el váltunk!!Nagyon jól éreztük magunkat és a társaság is isteni volt!!Sanyika is milliószor puszil!! smile smile
Grand Kata Dátum: 2009-09-28 13:20:38
Bán Jánosné írta ekkor: 2009-09-28 10:42:09
Szia Kata! Hooool voltááál? Tizenegyedike óta nem láttalak! Mi történt? Azért mert nem szólok figyellek:)) Csak nem volt gond? Pénteken indulunk Tolóba. Bízom benne ott is van egy "KATA" és jó lesz. Ágiról is olvastam sok jót:)) Hárman megyünk János Zsuzsi és én. További jó munkát és jó időt kívánok Nektek és persze magunknak is.Sok-sok puszit küldünk: Eszter és a többiek
Szia Eszterkém! Én is kívánok Nektek nagyon kellemes nyaralás az őszben. Itt még jó az idő bízom benne, hogy nálatok is így lesz. Én itt voltam, csak most valahogy szundikált az érdeklődés! smile smile Én is puszilom az egész familiát Kata smile
Grand Kata Dátum: 2009-09-28 13:18:32
V.Andi írta ekkor: 2009-09-27 09:33:45
Szia, meg szeretném kérdezni, hogy most milyen az idő??? Mi okt. 5-én indulunk Neos-ra, csak kicsit tartunk tőle, hogy milyen idő lesz! smile smile smile
Szia Andika! Jelenlg csodaszép napsütéses idő van ma reggel 20, jelenleg 29 fok van. Remélem kitart ez a gyönyörű ősz. Üdv.:Kata smile