(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Huszta Ferencné Dátum: 2009-09-09 15:51:15
Grand Kata írta ekkor: 2009-08-28 00:12:46
Szia Csaba! Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de elég sok dolgom volt. smile A hely gyönyörű a tenger kristálytiszta. Eszter is hozzájárult a mondandóimhoz. smile A legfiatalabb vendégem eddig 4, 6 hónapos babák, a legidősebb Józsi bácsi 85 éve volt. Nagyon jól érezték magukat! Ha ezt a helyet választjátok, szerintem megismerkedtek Görögország egyik nagyon szép helyével. smile smile Üdvözlettel Kata
Kedves Kata! Kérdezni szereném, hogy a hotel olimpos-ban melyik szobákból lehet látni a tengert, mert szeretnénk foglalni? Köszönöm Husztáné
Grand Kata Dátum: 2009-09-08 22:32:41
Ezer bocsi! Lecsúszott a kezem és kisbetűvel írtam a neved, pedig nem vagy nemecsek smile smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2009-09-08 22:31:32
Erika85 írta ekkor: 2009-09-08 17:50:11
Sziasztok! Tanusíthatom, hogy így történt, mert én viselem a lábamon a bizonyítékot! smile de utána kaptam egy hatalmas ölelést a Katától! smile És ugye aki nem tud táncolni maradjon inkább ülve (itt magamra gondolok)! És egyébként mindenben csatlakozom a Rikához -aki egyébként a nővérem- a nyaralásunk minden egyes pillanata felejthetetlen és ehhez nagyban hozzájárult a Kata, aki egy csodálatos ember, bármikor rábíznám magam! Ti is tegyétek nyugodtan ezt amikor kint vagytok nála, nem fogtok csalódni! Mi már most készülünk a visszaútra, ami sajna csak jövőre lesz, de azt mondják a jóra megéri várni, és ez az!
Drága erikám! Köszönöm - köszönöm! smile smile smile Millió puszi Nektek! Kata Jövőre együtt, ugyanitt! smile smile smile
Erika85 Dátum: 2009-09-08 17:50:11
Sziasztok! Tanusíthatom, hogy így történt, mert én viselem a lábamon a bizonyítékot! smile de utána kaptam egy hatalmas ölelést a Katától! smile És ugye aki nem tud táncolni maradjon inkább ülve (itt magamra gondolok)! És egyébként mindenben csatlakozom a Rikához -aki egyébként a nővérem- a nyaralásunk minden egyes pillanata felejthetetlen és ehhez nagyban hozzájárult a Kata, aki egy csodálatos ember, bármikor rábíznám magam! Ti is tegyétek nyugodtan ezt amikor kint vagytok nála, nem fogtok csalódni! Mi már most készülünk a visszaútra, ami sajna csak jövőre lesz, de azt mondják a jóra megéri várni, és ez az!
Grand Kata Dátum: 2009-09-07 20:29:48
Horváth Máté írta ekkor: 2009-09-07 12:10:11
Sziasztok! Mi egy hét múlva indulnk a párommal, és lenne néhány kérdésem. Azt szeretném első sorban kérdezni, hogy milyen mostanság odakint az idő? Remélem meleg lesz még jövő héten:) Valamint az lenne a másik kérdésem, hogy ha nem rendeltünk vacsorát, de szeretnénk mégis étteremben enni, akkor drágább lesz-e így, mint a félpanzió? A harmadik pedig az, hogy a szobákban van-e légkondi, illetve ha van, akkor mennyit kell érte fizetni? Most más nem jut az eszembe, de ha igen, majd még írok:) Ja, még csak annyit: már nagyon várjuk a jövő hetet:D Üdv mindenkinek, Máté
Szóval az úgy volt, hogy a görög esten a vége felé még kánkánt is táncoltunk, s egyszerre emeltük a lábunkat Rikával smile smile de én mégis pivit késtem, s ez egy csúnya kék foltot okozott! Ez az igazság smile smile smile Szerintem már megbocsátást nyertem! Gondolom Máté is választ kapott a kérdéseire, én pedig őszinte vallomást tettem! Puszi Mindenkinek Kata smile smile smile