(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Gillich Anett Dátum: 2009-09-06 13:15:11
Holnap indulás!!!! smile smile smile smile
zsófi73 Dátum: 2009-09-06 09:07:11
smile smile smile
Dátum: 2009-09-05 12:38:08
Grand Kata írta ekkor: 2009-09-04 23:13:33
Szia Erus! Ha a szoba üresen marad, természetesen megoldható a szállásod! Az Olympposzban minden szobában van vízforraló, és a tetőteraszon főzési lehetőség! smile (rezsó,evőeszközök, tányérok és poharak) Ha főzni óhajtassz, hát megteheted! smile smile smile Amúgy a honlapunkon feltünű piros szinnel jelzi az idodánk, hogy az Olympos házban van főzési lehetőség!!! Biztosan nem nézted meg??? Szia Kata
Köszönöm a választ. Igen, nem voltam elég tájékozott smile Remélem üres lesz még a szoba smile
Grand Kata Dátum: 2009-09-04 23:13:33
írta ekkor: 2009-09-04 18:33:17
Szia Kata! Jövő hét hétfőn indulok Neos Marmarasra, de csak átmenetileg lennék ott körülbelül 3 napig. Csak buszjegyem van, szállást nem foglaltam előre. Ahogy láttam az online foglalás menüpontban, még van egyetlen egy üres szoba a Hotel Olymposban. A kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e venni azt a szobát (ha nem foglalják le addig) erre a pár napra, vagy csak teljes hétre foglalható? Csak azért merem megkérdezni, mert májusban ugyanebben a helyzetben voltam Paralián, és akkor megoldotta az idegenvezető.Ott helyben, Euróban kifizettem 5 éjszaka árát. Várom a válaszod. Erika UI: Ahogy tudom, az Olymposban nincs főzési lehetőség.Gondolom hűtő sem. Pl. egy teát sem tudok főzni magamnak? smile smile
Szia Erus! Ha a szoba üresen marad, természetesen megoldható a szállásod! Az Olympposzban minden szobában van vízforraló, és a tetőteraszon főzési lehetőség! smile (rezsó,evőeszközök, tányérok és poharak) Ha főzni óhajtassz, hát megteheted! smile smile smile Amúgy a honlapunkon feltünű piros szinnel jelzi az idodánk, hogy az Olympos házban van főzési lehetőség!!! Biztosan nem nézted meg??? Szia Kata
Grand Kata Dátum: 2009-09-04 23:08:47
Papp Nikolett írta ekkor: 2009-09-04 14:29:55
Szia Kata!!!Hétfőn indulunk hozzád:) már nagyon várjuk!!!Reméljük jó idő lesz.Az lenne még a kérdésem, hogy a Hotel Olymposba kell e kauciót fizetnünk? Köszönöm válaszod, Niki
Szia Niki! Itt marmaraszban nem kell kauciót fizetni! smile smile Én is remélem, hogy jó időtök lesz! Várlak és bízom benne, hogy nagyon jól fogjátok magatokat érezni! smile smile Üdv.: Kata