(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-09-02 19:59:24
Erika85 írta ekkor: 2009-09-02 16:30:22
Szia Drága Kata! Szerencsésen hazaértünk és megint elég gyorsan! Szeretném még egyszer megköszönni ezt a felejthetetlen hetet, amit nálad töltöttünk. Ennyi kedves és aranyos emberrel még nem találkoztam, mint ahányan a múlt héten összejöttek az Alexandrában. Ha tehetném, már jövő héten újra buszra szállnék és meg sem állnék Marmarasig. Apropó eddig senki nem mondta, hogy nem illik a vendéget megrígatni búcsúzáskor? smile Millió puszi: az "ex ketteske"! smile (a képeket pedig hamarosan küldöm!)
Köszönöm drága Erikám! Nekem is könnyeket csaltatok a szemembe! smile Tényleg nagyon jó volt a csapat és aki nem érezte jól magát, szerintem is .......! smile Bízom benne, hogy még találkozunk és előre is köszönöm a képeket! Mill. puszi Neked és a Rikának Kata smile smile smile
Laczkó Katalin Dátum: 2009-09-02 17:09:39
Szia Drága Kata! Én Erika hozzászólásához már nem is tudok mit hozzászólni, Mi is nagyon-nagyon köszönjük ezt a felejthetetlen nyaralást. Vigyázz nagyon Magadra és további nagyon jó munkát kívánunk: Kati és Panni
Erika85 Dátum: 2009-09-02 16:30:22
Szia Drága Kata! Szerencsésen hazaértünk és megint elég gyorsan! Szeretném még egyszer megköszönni ezt a felejthetetlen hetet, amit nálad töltöttünk. Ennyi kedves és aranyos emberrel még nem találkoztam, mint ahányan a múlt héten összejöttek az Alexandrában. Ha tehetném, már jövő héten újra buszra szállnék és meg sem állnék Marmarasig. Apropó eddig senki nem mondta, hogy nem illik a vendéget megrígatni búcsúzáskor? smile Millió puszi: az "ex ketteske"! smile (a képeket pedig hamarosan küldöm!)
Grand Kata Dátum: 2009-09-02 11:00:35
magoeva írta ekkor: 2009-09-02 09:19:22
Kedves Kata! Igen, megkezdődött a suli... :-)) Borókám az ötödiket, Bende a nyolcadikat kezdte. Maradj Marmarason amíg csak lehet, mert hétvégére itthon már csak max 20 fokot ígérnek!! puszi neked!
Szia Évi! Jó egészséget az egész családnak, a gyerekeknek pedig jó tanulást! Őrzöm a Bende képét, amit festett nekem és sok-sok szeretettel gondolok Rátok! Puszi Kata smile smile smile Ui.:Itt még tart a nyár, hála az égnek! Tartson is ki okt.13-ig, hogy minden vendégem kellemesen tölthesse a szabadságát itt nálam! smile smile
Grand Kata Dátum: 2009-09-02 10:58:07
Gillich Anett írta ekkor: 2009-09-01 18:18:32
Szia Kata!Elvileg hétfőn indulunk Marmarasba, viszont nem kaptuk még meg a beszálló-káryánkat.Ez nagy baj?A kalocsai Gold Tours által foglaltam le az utazást.Remélem nem lesz semmi gond.Köszi a válaszod!Anett
Szia Anett! Ne izgulj ott leszel az utaslistán, nem kell semmi féle beszállókártya. Üdv.:Kata