(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Vári Csaba Dátum: 2009-08-28 10:53:27
...Egy apróság, amit nem találtam meg sehol (vagy csak vak vagyok): Gyermekek után járó kedvezmény. Ha mi a párommal + a 2 éves gyerekkel megyünk, akkor 3 főre kell fizetni szállást, vagy 2 fő + pótágy, kedvezménnyel? Vagy ingyenes az X éven aluli gyerek pótágyon? Ezt nem sikerült kiderítenem még. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv Csaba
Vári Csaba Dátum: 2009-08-28 08:19:59
Grand Kata írta ekkor: 2009-08-28 00:12:46
Szia Csaba! Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de elég sok dolgom volt. smile A hely gyönyörű a tenger kristálytiszta. Eszter is hozzájárult a mondandóimhoz. smile A legfiatalabb vendégem eddig 4, 6 hónapos babák, a legidősebb Józsi bácsi 85 éve volt. Nagyon jól érezték magukat! Ha ezt a helyet választjátok, szerintem megismerkedtek Görögország egyik nagyon szép helyével. smile smile Üdvözlettel Kata
Szia Kata! Szia Eszter! Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat. Már csak azt kellene megoldani, hogy jövő nyár legyen...mielőbb :) Addig is gyűjtöm az infókat. Üdv Csaba
Grand Kata Dátum: 2009-08-28 00:14:20
Bán Jánosné írta ekkor: 2009-08-26 18:09:38
Kedves Váradi Csaba! Bocs, hogy én / is / válaszolok kérdésedre, de ismerem a helyet, a körülményt, Katát és úgy mindent Marmaraszon. Anyukámat vittem el 80. szülinapján mivel addig nem látott még tengert. Hidd el nem kevesebb odafigyelést igényelt mint a Te "pici gyerkőcőd" Szuper élményekkel tértünk haza!! Minden kerek volt. Október utolsó hetében fürödtünk, kirándultunk, görögesteztünk .Mindenki maradandó élménnyel jött haza smile Talán 1 hét kevés is volt. Katáról pedig csak annyit, hogy keresve sem találsz olyan szitut amiben Ö ne tudna segíteni! Vele semmi nem lehet "nehéz " vagy " kellemetlen"a nyaraláson! Mást nem kell tenned, csak arra az 1-2 hétre rábízni magatokat. Hidd el szuper lesz. Ez az a hely ami mindenkinek kiváló. 0-101 éves korig. Ha kipróbálod tudom csatlakozni fogsz hozzánk visszajáró vendégekhez. Sok sikert a döntéshez! üdvözlettel Bán Jánosné Eszter
Szia Eszterkém! Puszilom Nagyikát, jó egészséget kívánok Neki, no és az egész családot! Beleértve a gyerekeket és persze Titeket is. smile smile smile Szeretettel gondolok Rátok: Kata
Grand Kata Dátum: 2009-08-28 00:12:46
Vári Csaba írta ekkor: 2009-08-26 11:09:58
Szia Kata! Ide is leírom a kérdésem, hátha hamarabb olvasod, mint az index fórumot :) Mi még csak jövőre tervezzük az utazást (nagy valószínűséggel veletek). Az lenne a kérdésem, hogy ajánlanád-e egy 2 éves gyermekkel Marmarast? Azaz, van-e olyan dolog, ami megnehezíti, esetleg kellemetlenné teheti a nyaralást egy ilyen pici gyerkőccel Marmarason vagy az apartmanotokban? Válaszodat előre is köszönöm. Üdv Csaba
Szia Csaba! Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de elég sok dolgom volt. smile A hely gyönyörű a tenger kristálytiszta. Eszter is hozzájárult a mondandóimhoz. smile A legfiatalabb vendégem eddig 4, 6 hónapos babák, a legidősebb Józsi bácsi 85 éve volt. Nagyon jól érezték magukat! Ha ezt a helyet választjátok, szerintem megismerkedtek Görögország egyik nagyon szép helyével. smile smile Üdvözlettel Kata
Bán Jánosné Dátum: 2009-08-26 18:09:38
Kedves Váradi Csaba! Bocs, hogy én / is / válaszolok kérdésedre, de ismerem a helyet, a körülményt, Katát és úgy mindent Marmaraszon. Anyukámat vittem el 80. szülinapján mivel addig nem látott még tengert. Hidd el nem kevesebb odafigyelést igényelt mint a Te "pici gyerkőcőd" Szuper élményekkel tértünk haza!! Minden kerek volt. Október utolsó hetében fürödtünk, kirándultunk, görögesteztünk .Mindenki maradandó élménnyel jött haza smile Talán 1 hét kevés is volt. Katáról pedig csak annyit, hogy keresve sem találsz olyan szitut amiben Ö ne tudna segíteni! Vele semmi nem lehet "nehéz " vagy " kellemetlen"a nyaraláson! Mást nem kell tenned, csak arra az 1-2 hétre rábízni magatokat. Hidd el szuper lesz. Ez az a hely ami mindenkinek kiváló. 0-101 éves korig. Ha kipróbálod tudom csatlakozni fogsz hozzánk visszajáró vendégekhez. Sok sikert a döntéshez! üdvözlettel Bán Jánosné Eszter