(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-08-15 15:45:54
Erika! Igaz,hogy nem tőlem kérdezted de szerintem 25-e még olyan messze van ,hogy nem lehet pontosan megjósolni az időjárást.Szerintem melegebb lesz! Üdv:Gyöngyi
Erika85 Dátum: 2009-08-15 11:56:07
Szia Kata! Lenne egy kérdésem, lehet butaság! Néztem időjárás előrejelzést - persze ez változhat - de egyenlőre 25-től csak 24-27 fokot mutatnak Marmarasba. A kérdésem az lenne, hogy ott ez a hőmérséklet ugyan olyan, mint nálunk? Mert ugye azt mondják tengerparton más az emberek hőérzete! Nagyon szeretném ha jó idő lenne, sajnos ez az egy nem rajtunk múlik! Előre is köszi a választ!
Grand Kata Dátum: 2009-08-15 00:13:43
Szántó Éva Klaudia írta ekkor: 2009-08-14 15:50:15
Kedves Grandkata! Szüleim az utolsó turnussal szeretnének menni Marmarasra! Olyan kérdésem lenne, hogy októberben milyen idő van ott? A félpanzió mennyire bőséges? Általában milyen ételeket adnak... Hány fokos a tenger olyankor, lehet még benne fürdeni?Köszönöm válaszodat.
Szia Barbara! Azt megmondani, hogy milyen lesz az idő és hány fokos lesz a tenger utolsó héten még én sem tudom megmondani. Előző évben csodaszép őszünk volt és még fürödtünk. Az időjárás azonban sokszor megtréfál, ezért konkrétummal nem szolgálhatok. A félpanzió mennyiségére még nekem nem panaszkodtak, a menüt pedig a honlapunkon meg tudod nézni. Bízom benne, hogy a szüleid jól fogják itt érezni magukat! smile smile Üdv.:Kata
Grand Kata Dátum: 2009-08-15 00:09:41
Farkas Réka írta ekkor: 2009-08-14 14:02:56
Szia Kata:)!Már rég nem írtunk ide Neked!Jól vagy?Volt már olyan jó kis csapatod,mint amilyenek mi voltunk smile ?Mi most indulunk a Tiszára megnézni a vizet...sajnos ez nem a tengerpart már:(,de itt csak ez van!Szép napot!puszilunk smile
Drágaságaim! Ti mind a 3-an! Nekem is ngyon hiányoztok, és remélem jól vagytok! Én jól, csak kevésa kiránduló kedvű vendégem:(((( Aranyos emberkékben most sincs hiány, de a "kisfarkasok" mások! Én is puszillak TITEKET Kata smile smile smile smile
Szántó Éva Klaudia Dátum: 2009-08-14 15:50:15
Kedves Grandkata! Szüleim az utolsó turnussal szeretnének menni Marmarasra! Olyan kérdésem lenne, hogy októberben milyen idő van ott? A félpanzió mennyire bőséges? Általában milyen ételeket adnak... Hány fokos a tenger olyankor, lehet még benne fürdeni?Köszönöm válaszodat.