(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Németh Adrienn Dátum: 2009-07-20 14:10:16
Sziasztok! A férjemmel 1 hét múlva indulunk. Ma voltam bent az utazási irodában a részvételi jegyért, de még nem jött meg, pedig január 13-án befizettük a pénz! smile Ti mikor kaptátok meg a jegyeket??? Légyszi írjatok!Köszi, üdv:Adri
zsófi73 Dátum: 2009-07-20 12:44:15
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-20 09:21:02
Kedves Zsófi! Miért inogtál meg? Laganasba nem muszáj bemenni! Agios Sostis viszont csendes,barátságos hely! Az viszont biztos,hogy Zantéra annak érdemes menni aki kirándulni szeretne,mert a látnivalók nem helyben vannak. Aki csak srtandolni akar annak nem érdemes ennyit utazni. Mindenesetre szerintem Zakynthost egyszer látni kell! Üdv:Gyöngyi
SziaGyöngyi! Mi nem (csak) strandolni szeretnénk!! Mi a görög kultúrát is imádjuk,szeretünk kirándulni. Sok ismert, és "ismeretlen" helyen is megfordultunk már Görögországban, és a gyerekeink is nagyon befogadóak. Ha érted mire gondolok. Bár az apartmanválasztásban nálam az is fontos, hogy az erkélyről lássam a tengert. smile smile smile smile Üdvözlet: VargaZsófi smile
zsófi73 Dátum: 2009-07-20 12:43:59
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-20 09:21:02
Kedves Zsófi! Miért inogtál meg? Laganasba nem muszáj bemenni! Agios Sostis viszont csendes,barátságos hely! Az viszont biztos,hogy Zantéra annak érdemes menni aki kirándulni szeretne,mert a látnivalók nem helyben vannak. Aki csak srtandolni akar annak nem érdemes ennyit utazni. Mindenesetre szerintem Zakynthost egyszer látni kell! Üdv:Gyöngyi
SziaGyöngyi! Mi nem (csak) strandolni szeretnénk!! Mi a görög kultúrát is imádjuk,szeretünk kirándulni. Sok ismert, és "ismeretlen" helyen is megfordultunk már Görögországban, és a gyerekeink is nagyon befogadóak. Ha érted mire gondolok. Bár az apartmanválasztásban nálam az is fontos, hogy az erkélyről lássam a tengert. smile smile smile smile Üdvözlet: VargaZsófi smile
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-20 09:24:28
Grand Kata írta ekkor: 2009-07-19 23:59:56
Én pedig sok szeretettel várlak! smile
Köszönöm szépen Kata! Én is alig várom,hogy újra lássalak! A fiam is üzeni, hogy nagyon várja a találkozást! Már nagyon megnőtt! smile puszi
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-20 09:21:02
zsófi73 írta ekkor: 2009-07-19 22:13:03
Köszi a gyors válaszod! Köszönet érte ! Kicsit azért meginogtam smile Nem tudom. Üdvözlet: VargaZsófi smile