(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-07-12 11:18:00
Köszönöm a reagálásokat! smile A vicces az egészben még az, hogy KOVÁCS BÉLA nevű vendégem nem is volt!!!!!! smile smile smile Puszi MINDENKINEK Kata
Berki Attila Dátum: 2009-07-12 08:30:08
Kovács Béla írta ekkor: 2009-07-11 00:18:54
Kedves Utazók! Csak akkor gyertek az alexandria ház-ba nyaralni, ha fel vagytok készülve az éjféli takarodóra és a suttogva beszélgetésre valamint kegyetlenül drága hajókirándulásra ami igazábol semmi fogyasztást nem foglalt magában, mindenért külön kellett fizetni! Amugy ahol vagyunk, gyönyörű!! smile smile smile XXXXXDDDDDDD
Ha discózni akarsz meg vad orgiálkat bebombázott üvöltő fiatalokat hajnalig akkor a te helyed Paralia nem pedig Marmaras! Üdv.
magoeva Dátum: 2009-07-11 22:56:52
smile
Kun Mónika Dátum: 2009-07-11 19:48:34
Kedves Kovács Úr!Én nem tudom, Ön melyik irodával utazott, de a leírtak alapján nem a Grand Tours-szal. Én már 3x utaztam velük, ebből 2x voltam Neos M-on, de még egyszer sem tapasztaltam, hogy éjféli takarodó lenne és suttogva lehet csak beszélgetni.De ha vki nem tud viselkedni és nincs tekintettel az utastársaira, illetve a Kata kéréseire, az ne másra mutogasson, hanem először szálljon magába, nem-e esetleg vele van a baj???!!!!A hajókiránduláson is voltam már, kaptunk enni,inni, és maga a kirándulás csodálatos volt.Az ára pedig egyáltalán nem drága, bár mindenki maga dönti el, mire szánja a pénzét....ki jobb-ki rosszabb dolgokra.Én eddig minden alkalommal teljesen meg voltam elégedve a Grand Tours-szal és ha tehetem, legközelebb is velük utazom Görögországba.Ja, és legalább ha már kritizál, a ház nevét helyesen is írhatná:ALEXANDRA!
Farkas Nikolett Dátum: 2009-07-11 19:27:13
A ház neve pedig pontosítva: Alexandra:)