(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Nikolett Dátum: 2009-07-11 19:26:02
Egyetértek Piro1..én már idén negyedjére megyek Marmarasra, illetve ötödjére Görögországba, de soha egyetlenegy rossz, és kellemetlen pillanatom nem volt. A hajókirándulás fantasztikus volt minden esetben, a világ legjobb kapitányával a fedélzeten. Idén is megyünk..kihagyhatatlan élmény:) smile
piro1 Dátum: 2009-07-11 11:38:27
Kovács Béla írta ekkor: 2009-07-11 00:18:54
Kedves Utazók! Csak akkor gyertek az alexandria ház-ba nyaralni, ha fel vagytok készülve az éjféli takarodóra és a suttogva beszélgetésre valamint kegyetlenül drága hajókirándulásra ami igazábol semmi fogyasztást nem foglalt magában, mindenért külön kellett fizetni! Amugy ahol vagyunk, gyönyörű!! smile smile smile XXXXXDDDDDDD
Kedves Kovács Béla! Nem tudom te melyik utazási iroda hajókirándulásán voltál, de az nem a Grandtours-os volt az biztos. 10 éve járok ide, minden alkalommal voltam hajókiránduláson, és eddig még mindig kaptam ebédet 1 pohár bor kíséretével. Ha valaki úgy érzi, hogy 25 euró drága egy egész napos hajókirándulásért(9 órás), amely magába foglal egy ebédet, az inkább rúgjon be és igya el ugyanazt a pénzt. Továbbra is ide fogunk járni és minden hajókirándulásra és a fantasztikus 5 csillagos szállodában megrendezett görög estre (20 méteres svédasztal) elmegyünk. U.i.: Ha valaki nincs kibékülve a világgal, nem kell elrontani mások nyaralását és nem kell valótlant írni. Éjféli takarodó nincs, de ha valaki ordibál arra rá fognak szólni, hogy mást ne zavarjon. Többször előfordult, hogy hajnalig szórakoztunk az Alexandra apartmanban, és senki nem szólt ránk, mert tudtunk viselkedni. MINDENKINEK AJÁNLOM A GÖRÖG ESTET, ÉS A HAJÓKIRÁNDULÁST, MERT FELEJTHETETLEN, FANTASZTIKUS ÉLMÉNY LESZ!!!!!!!!!! Rosszindulatú embereknek nem kell mindent elhinni.
DiOm Dátum: 2009-07-11 11:08:03
Kovács Béla írta ekkor: 2009-07-11 00:18:54
Kedves Utazók! Csak akkor gyertek az alexandria ház-ba nyaralni, ha fel vagytok készülve az éjféli takarodóra és a suttogva beszélgetésre valamint kegyetlenül drága hajókirándulásra ami igazábol semmi fogyasztást nem foglalt magában, mindenért külön kellett fizetni! Amugy ahol vagyunk, gyönyörű!! smile smile smile XXXXXDDDDDDD
Szija! Nemár, nem hiszem hogy ennyire "kegyetlenek". smile
Kovács Béla Dátum: 2009-07-11 00:18:54
Grand Kata Dátum: 2009-07-11 00:04:02
Farkas Réka írta ekkor: 2009-07-10 13:45:34
4 nap és megyünk! smile !Reméljük az A....át már bepalackozták és jól lehűtötték smile !Mit gondolsz Kata?puszilunk smile
Már hül smile smile Ne izguljatok!!!! smile smile Puszi Nektek Kata