Üdvözlet és Szép Derűs Napot Mindenkinek! Aki pedig éjszaka nézegeti a fórumot (...) annak szép estét!

Szerencsésen hazaértünk Marmarasról Szegedre. Határátlépessel, pisilni megállással együtt 13 óra hossza volt az út. Szinte majd' végig esett az eső. Bezzeg Görögország ... Az más. Mosolygósan meleg napokat éltünk meg ott mindannyian. Mindhárom család akik együtt voltunk. Hiba nélküli nyaralás, olykor spontán programokkal, és Kata kisegítő tanácsaival. Nincsenek szavak. Az árak úgy gondolom magasabbak a magyarországinál. 1,5 - 2 x-es szorzóval számojon mindenki. Én napi könyvelést végeztem a kiadásokról, minden nyugtát lejegyeztem. Mindent felírtam mi mennyibe kerül. Úgy látszik ez szakmai ártalom. A görög emberek nagyon kedvesek, udvariasak. Képzeljétek, az én eccerű kis görög nyelvtudásommal még alkudni is tudtam egy boltban (!). Egy terítőt 25 euro helyett 22 euroért tudtam megvenni. Most hogy így végiggondolom. .... Ajánlom mindenkinek, hogy pár görög szót ( cca. 50) azért tanuljon meg. Nem árt! A fakultatív programokra pedig kötelező elmenni! A görög estet, hajókirándulást tilos kihagyni. Piacra elmenni csütörtököm ? Nem is kérdés! Sithonia körút? Igen! Meterora a világ 8. csodája! Theszaloniki Görögo. 2. legnagyobb városa! A tengeri herkenytyűk pedig igenis finomak! Aki finnyás ilyenre ne menjen tengerparti nyaralásra, mert az lépten nyomon úgyis belebotlik ilyen kajákba. Hát röviden ennyi! szeretettel üdvözlök mindenkit, Katám ölellek! Zsófi73
Én is ölellek Téged, drága Zsófikám!
Örülök, hogy jól éretétek magatokat

Mindhárom család a szívemhez nőtt, és a gyerekek!!!! Ők egyszerüen tündérek voltak.

Sok ilyen kedves, jól nevelt gyerekkel érkező családok kívánok magamnak

nem is vagyok önző

Külön köszönöm Pistinek a nettel kapcsolatos segítségét.
Remélem, még összehoz a sors minket.
Ölellek Benneteket! Puszi Kata