(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-07-03 07:02:54
Farkas Nikolett írta ekkor: 2009-07-02 21:05:18
Köszönöm a válaszodat :) Már alig várom, hogy ott legyünk..szinte már otthon érzem magam Marmarason...imádom ..olyan lassan telnek a napok..Van még Sithónia körút?
Szia Nikikém! Én is várlat Titeket és örülök, hogy a hugicátokat is megismerhetem! Sithonia körútat szeretnék minden héten csinálni, és minden eddigi programot. Ha kevesen vagyunk, volt már rá precedens, hogy nem jött össze a létszám! Remélem, hogy amikor jösztök, nem lesz ilyen probléma. Puszi Kata smile smile
Farkas Nikolett Dátum: 2009-07-02 21:05:18
Köszönöm a válaszodat :) Már alig várom, hogy ott legyünk..szinte már otthon érzem magam Marmarason...imádom ..olyan lassan telnek a napok..Van még Sithónia körút?
Grand Kata Dátum: 2009-07-02 18:56:38
Farkas Nikolett írta ekkor: 2009-07-01 18:04:52
Szia Kata! Szerinted, ha a Magyar Postánál kötök biztosítást, az is jó lesz..vagy maradjunk az Atlasznál?
Mint ahogy Attila is írja tökéletes az a biztosítás is. Bár az, hogy én hideg sörrel leitattam volna???? smile Ejnye Attila!! Tényleg első nap már tüszösmandulagyulladással orvoshoz vittem, és jó volt a Posta Biztosítás
Berki Attila Dátum: 2009-07-02 16:16:31
Farkas Nikolett írta ekkor: 2009-07-02 10:19:04
Szia Attila! Melyik csomagot választottad?Elég a minimum, vagy inkább az optimumot kössem meg? Köszönöm szépen, biztosan jó lesz, mert eddig mind ig nagyon jó volt Katánál:)
Szerintem mindenképpen optimum. 1-2 ezer forint különbség és többszörös biztonság.
Dátum: 2009-07-02 10:45:12
Helló! Tegnap értünk haza kedvesemmel e csodás helyről: is beszámolót írnék: Többször voltam már göröghonban, nagyon imádom, de ez a hely messze felülmúlja az eddigieket. Hegyes-völgyes helyen fekszik, több kisebb-nagyobb öböllel. A tengerpart egyáltalán nem zsúfolt, rengeteg hely van, magyar turista kb annyi, akivel együtt utaztunk ki, orosz egy sem- így teljes a kikapcsolódás, s nyugalom lehetősége. Az aparrtmanunk az egyik legszebb volt az egész környéken, a közös nagy teraszról mesés kilátással, egy kis dombmászás volt a kedvenc strandhelyünkig, de az volt a szépsége a dolognak, hogy nem egy hosszú síkpartos tömött strand van. Az árak abszolút elviselhetőek, egy-két dolog volt a boltokban, ami kirívóan drágább, mint itthon, de sok minden ugyanannyiba kerül. Tökéletes helyi idegenvezetőnk volt- imádtuk Katát-, aki régóta ott él, s mindenkit ismer, így adott nekünk tökéletes tippeket, hogy hol együnk, kedvezményre jogosító kártyával. A kaja mindenhol tökéletes volt- itthon miért nincs ilyen finom gyros (2 euroért)? Ettünk mindenfélét: polip, kalamári, kardhal, szardínia, amik mellé mint kiderült ingyen jár a sima fehér kenyér, vagy kicsit megpirított oreganos féle, így nem kell hozzá köret, max saláta. A hajókirándulás is rendkívül jó volt, érdemes menni rá. Nem nagyon akarózott hazajönni, az az igazság. Ha valakin ek bármiylen infó kell árakról-sör, kóla, kenyér, akkor szóljon, s írok bármiről, így talán segíthetek katának is, akit vagy a görög netszolgálttó szivat, vagy simán elfoglalt.