(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-06-25 23:10:16
írta ekkor: 2009-06-25 23:06:13
az Alexandrában van wi-fi lehetőség?
Igen van! A társalgóban mindenki számára ingyenesen használható számítógép áll a Vendégek rendelkezésére smile
Dátum: 2009-06-25 23:06:13
az Alexandrában van wi-fi lehetőség?
Grand Kata Dátum: 2009-06-25 23:00:03
Sziasztok smile Hát végre megjöttem én is. Alig győzöm olvasni a sok sok hírt! Lassan,de biztosan megjavították a vonalamat. Igaz a görög közmondás szerint "Amit ma megtehetsz, az megvár holnap is, hát hová sietsz" na de ennyire???? Mindíg örömmel tölt el, ha a vendégek jól érzik itt magukat Marmaraszban. Igazán kellemes embereket ismerhettem meg az Attila és Éva családjában. smile smile smile Bár itt a fórumon már sokat megtudtunk egymástól és egymásról. Mostantól én is készen állok a válaszokra! Továbra is szeretettel várom a Vendégeket! Üdvözlet mindenkinek:Kata Ui.:Én is szívesen vennék néhány jó fotót Attiláéktól és Éviéktől a [email protected] -ra! Előre is köszike! smile smile
Berki Attila Dátum: 2009-06-25 14:04:36
magoeva írta ekkor: 2009-06-25 13:45:58
Mesélj a motor és autóbérlésről is smile Ne felejtsük el azt sem megemlíteni, hogy Marmarason a víz iható!!!!
Én csak gumimatracot béreltem, a víz finom azt írtam már. Puszi.
Berki Attila Dátum: 2009-06-25 14:03:19
DiOm írta ekkor: 2009-06-25 13:49:46
Szija! Na végre valaki aki nem Alexandrás smile Bár nem biztos hogy találkozunk, mert mi hamarabb szeretnénk menni, de örülök hogy Olympos Hotel sem lesz teljesen üres. Kérdés: szenvednek az Olympososok bármi hátrányt Alexandrásokkal szemben? Pl.Fak program, tanácsok, ügyntézés bármi? Közel van a kettő egymáshoz? Másik szállás majdnem tele, ez meg még elég üres egy turnus kivételével.Jó volt olvasni a beszámolót Berki Attilától, melyik strandon voltatok? hova érdemes menni? Üdv! smile
Egy család volt a szállodában. Szerintem semmi hátrányt nem szenvednek és 2 utcával vannak feljebb. Kata fel is járt hozzájuk minden nap. Senki nem szól ha lementek az Alexandrába is. Van egy emeleti nagy terasz ott lehet "bandázni" mindenkinek. Az Alexandra mellett van egy kis öböl oda délelőttönként jártunk délután pedig a nagy strandra az sem több ötszáz méternél