(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-06-07 13:28:34
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-06-06 16:53:28
Van valaki a fórumon aki autóval szokott menni? Kérdeznék Tőle néhány infót,pl.szívatnak-e a határon? Mit kell adni a határőröknek? Mennyire büntetnek a Szerb rendőrök?...Köszi előre is! Üdv GYöngyi Ui.Már itt is javul az idő! Kérdés,hogy meddig.
Grand Kata Dátum: 2009-06-07 13:28:29
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-06-06 16:53:28
Van valaki a fórumon aki autóval szokott menni? Kérdeznék Tőle néhány infót,pl.szívatnak-e a határon? Mit kell adni a határőröknek? Mennyire büntetnek a Szerb rendőrök?...Köszi előre is! Üdv GYöngyi Ui.Már itt is javul az idő! Kérdés,hogy meddig.
Szia Gyöngyi! Mivel eddig nem kaptál választ, én mondom el a tapasztalatait a szgk-val utazó vendégeim helyett. Semmi probléma nincs a határokon, nem kell ajándék a határőröknek. A sebességkorlátozásokat kell szigorúan betartani és akkor nincs semmi atrocitás! smile Szia Kata
Grand Kata Dátum: 2009-06-07 13:25:45
zsófi73 írta ekkor: 2009-06-05 08:39:10
smile smile smile Azért, mert nagyon maradandó élmény volt számomra a görög est, és a 4 táncos személyisége; tökéletesen megalapozta a nyaralásom további napjait. Mindig mosolyogva gondolok a görög estre ; nagyon jól éreztem magam én és a kislányom is. Szavakkal nem is tudom leírni ezt. Ez a 4 táncos tökéletesen átadta a görög táncok, kultúra, (...) szeretetét. Látszott a táncukon, hogy nagyon szeretnek táncolni, és élveznek minden lépést, és komolyan gondolják, amit csinálnak. Lehet, hogy kicsit "nyálasnak" tűnik, amit írok, de mindképpen ezt gondolom. smile
Szia Zsófi! Egyáltalán nem tűnik "nyálasnak" amit írtál, mert ez így igaz. Sokan óckodnak a görög esttől, mert itt ott becspták őket és nem adták azt a szinvonalat mint pld. nálunk van. Örülök, hogy megosztottad a véleményedet a "fórumosokkal" smile smile
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-06-06 16:53:28
zsófi73 Dátum: 2009-06-05 08:39:10
Grand Kata írta ekkor: 2009-06-04 22:16:25
Igen Zsófikám, a napjaim szépek smile smile a görög est ott van ahol tavaly és a táncosok is ugyanazok smile smile miért kérdezed??? smile
smile smile smile Azért, mert nagyon maradandó élmény volt számomra a görög est, és a 4 táncos személyisége; tökéletesen megalapozta a nyaralásom további napjait. Mindig mosolyogva gondolok a görög estre ; nagyon jól éreztem magam én és a kislányom is. Szavakkal nem is tudom leírni ezt. Ez a 4 táncos tökéletesen átadta a görög táncok, kultúra, (...) szeretetét. Látszott a táncukon, hogy nagyon szeretnek táncolni, és élveznek minden lépést, és komolyan gondolják, amit csinálnak. Lehet, hogy kicsit "nyálasnak" tűnik, amit írok, de mindképpen ezt gondolom. smile