(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

B.néKáVé Dátum: 2013-08-12 16:16:36
Egerből jön valaki szeptember 24-én N.Marmarasra?
Dátum: 2013-08-10 19:23:35
Szabadkai László írta ekkor: 2013-08-09 16:45:31
Tisztelt Ferenc! Mi augusztus 13-án délután érkezünk az Athené apartmanba (egyénileg megyünk). Itt tudom Önnel felvenni a kapcsolatot? A délutáni megbeszélés milyen időpontban lesz és hol? Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Laci
Kedves László, A voucheren lévő telefonszámon 00 30 6937-915-639 fel tud hívni ha megérkezett. A tájékoztatót 19.00-kor ( görög idő szerint ) a Politis ház udvarán tartom. A szállást legkésőbb 14.00 órakor el tudják foglalni, ekkorra már biztosan végeznek a takarítással, ennek figyelembe vételével érdemes az érkezésüket tervezni. Várom Önöket szeretettel ! Feri.
Szabadkai László Dátum: 2013-08-09 16:45:31
Tisztelt Ferenc! Mi augusztus 13-án délután érkezünk az Athené apartmanba (egyénileg megyünk). Itt tudom Önnel felvenni a kapcsolatot? A délutáni megbeszélés milyen időpontban lesz és hol? Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Laci
Dátum: 2013-08-07 14:58:31
Kertész Réka írta ekkor: 2013-08-07 11:27:58
Kedves Feri! Mi szeptember 2. hetében megyünk Neos Marmaras-ra. Az időjárásjelentés nem túl bíztató. Mennyire hihetünk az előrejelzéseknek? Milyen idő szokott lenni szeptemberben? Előre is köszönjük válaszod! :)
Kedves Réka ! Nem szabad ezeknek a hosszú távú előrejelzéseknek feltétlenül hinni...messze van még szeptember smile Az biztos, hogy szeptemberben egy kicsit változékonyabb lehet az időjárás, de ugyanakkor szép nyárias még ilyenkor itt az idő. Általában van egy kissé felhősebb csapadékosabb hét szeptemberben de ez nem igazán kiszámítható. A helyiek úgy tartják, illetve én is tapasztalom hogy holdtöltekor van egy pár felhősebb esősebb nap, de nem törvényszerű. Persze az időjárásért nem felelhetünk, de ne hagyja magát elkedvetleníteni smile ! Remélem jól sikerül majd a nyaralása ! Várom szeretettel, Feri
Dátum: 2013-08-07 14:51:50
Erdei Lászlóné írta ekkor: 2013-08-05 19:32:03
Kedves Feri! Az előző héten jöttünk haza, még mindig tele vagyunk élményekkel. Köszönjük a szíves közreműködésedet, nagyban hozzájárultál, hogy igazán jól érezzük magunkat. Azt egy kicsit sajnáljuk, hogy nem jöttél velünk Thesszalonikibe, de egyszerre két helyen még Te sem tudsz lenni. Görögország iránti szeretetedből egy kicsi ránk is átragadt, már alig várjuk, hogy újra visszatérhessünk. Mária smile
Kedves Mária, nagyon örülök hogy jól érezték magukat smile és köszönöm a kedves szavakat, hálás vagyok érte hiszen a munkám ily módon nyer értelmet smile Bár Görögországot gazán nem nehéz megszeretni, de ha hozzájárulhattam, hát ennek szívből örülök. Remélem hogy mihamarabb találkozunk ! Üdvözlettel, Feri