(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-07-11 12:10:37
dr györgyi lajosné írta ekkor: 2013-07-10 18:54:17
Kedves fiatal barátom, Feri ! Köszönjük a szíves vendéglátást! Szakmaiságához gratulálok.Jól esett figyelmessége ,szolgálatkészége.Tetszett a t úravezetés színvonalas tájékoztatása.Profi módon alkalmazta a távolságtartást vendég és szolgáltató között. Ajánlom Önt munkáltatója elismerő figyelmébe! Ha új vendégei temetőről vagy naturizmusról érdeklődnek,a választ már ismeri. Üdvözletünk csalájának is:Györgyiék
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, nem tagadom jó érzés olvasni.. smile Temető és naturizmus smile ez így morbid kombináció. de mi tudjuk miről beszélünk,... smile Azért hadd fűzzem hozzá, a munkámat mindig megkönnyíti egy kedves vidám csapat, így könnyű "jónak" lenni...tehát köszönet Önöknek és minden kedves vendégemnek az együtt töltött szép napokért ! smile
Czomba Péter Dátum: 2013-07-10 22:33:39
Kedves Feri! Szeretnénk érdeklődni a szobák felszereltségéről, azon belül is a konyha felszereltségére és, hogy találunk-e tv-t a szobában? Üdvözlettel: Péter
dr györgyi lajosné Dátum: 2013-07-10 18:54:17
Kedves fiatal barátom, Feri ! Köszönjük a szíves vendéglátást! Szakmaiságához gratulálok.Jól esett figyelmessége ,szolgálatkészége.Tetszett a t úravezetés színvonalas tájékoztatása.Profi módon alkalmazta a távolságtartást vendég és szolgáltató között. Ajánlom Önt munkáltatója elismerő figyelmébe! Ha új vendégei temetőről vagy naturizmusról érdeklődnek,a választ már ismeri. Üdvözletünk csalájának is:Györgyiék
Dátum: 2013-07-10 18:28:59
Kedves Fórumozók, ez az a pillanat mikor némi magyarázattal tartozom. Felmerült a nevem mellett két másik név Brigi, és Kristóf. Ők a párom és a gyermekem, akik szintén itt vannak velem. Ez idestova a hatodik nyár hogy így dolgozom mint idegenvezető. A Grand Toursnál persze "új fiú" vagyok... A Grandnál szokás hogy az idegenvezető a vendégeivel egy épületben lakik, és ez nagyon jó dolog, mert így van egy mindennapi "élő" kapcsolat köztem és a vendégek között. Mivel egy házban lakunk a vendégeimmel, így mindannyian ismerünk mindenkit, a családom a vendégeimet és viszont smile Így lehet hogy feltűntek a ők is itt a fórumban....Egyúttal ezúton is szeretném kifejezni a köszönetem Nagy Sándornak az iroda tulajdonosának, aki megadta a lehetőséget és a bizalmat hogy dolgozhatok idegenvezetőként úgy hogy közben együtt lehetünk. Ezt csak ezért mondom mert ez valóban elég egyedi eset. Remélem rászolgálok a bizalomra...és remélem mindenki aki itt nyaral, csupa szép emlékkel tér haza, és tér majd nagy nagy várakozással és örömmel vissza, ide a Sithonia félsziget csodás kis gyönygyszemére Marmarasra.! A mihamarabbi találkozás reményében, kívánok szép napot mindenkinek,várok mindenkit szeretettel ! Feri
Dátum: 2013-07-10 18:03:51
Nagy Éva írta ekkor: 2013-07-10 16:24:15
Kedves Feri! Gyorsan és sikeresen haza értünk:) Köszönjük a türelmedet és segítő készségedet! Felejthetetlen nyaralásban volt részünk és ehhez Te és Brigi is, nagy részben hozzájárultatok!!! Semmiben nem csalódtunk és Marmaras azoknak a helyeknek az egyike, ahova biztosan visszatérünk még… Addig is meleg szívvel fogunk Titeket ajánlani minden ismerősünknek:) További szép nyarat, jó munkát Nektek!!! Ui. Kristófot is üdvözöljük! Üdvözlettel: Nagy Éva és Sebestyén Tibor (’vega pár’)
smile Köszönöm a kedves szavaitokat smile és ez egy kicsit skizoid érzés is mert tegnapelőtt még a szomszéd asztalnál ültetek és beszélgettünk, most meg itt a fórumon...na ez ilyen..ahogy a buszon is mondtam, vendégekként érkeztek, és már már barátként búcsúzkodunk, és komolyan mondom hogy ez az amiért érdemes itt dolgozni, látni hogy kisimult arccal, barnán, és mosolyogva indultok haza , tele élménnyel...Örülök hogy megismertelek benneteket ! Várunk vissza smile én Brigi, Kristóf meg a Görögök smile Találkozunk !