(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

András Jolán Dátum: 2013-06-24 10:24:34
Sziasztok! :) Szeretnék kérni néhány friss infót autóval utazóknak. Pár dolognak utána tudtam nézni a neten, de az nem volt egyértelmű, hogy Szerbiában, Macedoniában tudok-e euroval tankolni és milyen kutakon, vagy mindenképpen kell dinárt váltanom. Azt látom, hogy az útdíjakat fizethetem euro-ban, max. lehúznak egy kicsit a kapuknál. :) Köszi :)
Dátum: 2013-06-22 18:48:08
Tóthné Kiss Erzsébet írta ekkor: 2013-06-21 21:11:31
Kedves Feri! Szeretném megkérdezni, hogy Athéne A5-ben a szúnyogháló meg lett-e már javítva, Már tavalyelőtt is lyukas volt, tavaly meg még inkább. :( Ha nincs, tudsz-e ebben közbenjárni?Július 30-aug. 13. között leszünk ott. :) :) :) Válaszodat előre is köszönöm!
Kedves Erzsike, lépésről lépésre számoljuk fel a jelzett hiányosságokat, a szúnyoghálók " ügye" is terítéken van épp. A felső szinteken voltak cserék és javítások, a napokban megnézem a biztonság kedvéért az A- ös szobában most mi a helyzet. Mire érkeznek nem lesz lyuk biztosan ! smile Üdvözlettel, Feri.
Tóthné Kiss Erzsébet Dátum: 2013-06-21 21:11:31
Kedves Feri! Szeretném megkérdezni, hogy Athéne A5-ben a szúnyogháló meg lett-e már javítva, Már tavalyelőtt is lyukas volt, tavaly meg még inkább. :( Ha nincs, tudsz-e ebben közbenjárni?Július 30-aug. 13. között leszünk ott. :) :) :) Válaszodat előre is köszönöm!
Dátum: 2013-06-20 22:55:23
Francziszti László írta ekkor: 2013-06-18 17:36:53
Kedves Feri! Szeretnénk megkérdezni, hogy lehet-e loukumadesz-t kapni a kikötőben? Két éve volt ott egy mozgó loukumadesz árus (zöld kocsival), majd' minden este vettünk tőle, és messze a legjobb volt, amit valaha ettünk. Aztán egyik napról a másikra bezárt,. mert állítólag "valami probléma volt az engedélyével". smile Üdv: Magdi&Laci
Szia Laci ! Nem szívesen mondom azt hogy nem találkoztam még vele, de ez az igazság....de a reményt még nem kell feladni mert lehet hogy a főszezon előcsalogatja smile ! Üdvözlettel, Feri
Borbíró Éva Dátum: 2013-06-18 21:15:12
Fajcsák Roland írta ekkor: 2013-06-18 21:00:46
Sziasztok!Köszi a választ,persze hogy szeretnénk,szívesen olvasom a beszámolókat,tapasztalatokat. [email protected] ide nyugodtan küldhetsz majd ha gondolod smile Idén sajna anyagi gondok miatt is,meg az autónkat(Fiat Bravo)szeretnénk lecserélni valami nagy kombira hogy tényleg legyen hely benne mindennek! smile smile
Szia Eleni!Nekem is elküldhetnéd majd a beszámolódat a nyaralással kapcsolatba hátha bátrabban indulnánk neki az útnak,igaz mi busszal tervezzük egyenlőre email címem: [email protected]