Szia Mária,köszönöm szépen a válaszodat

Mi Budapestről indulunk a Homokórától (Hősök Tere) -és ezért kérdeztem,hogy Ti nem-e innen jöttök??

Mi már nagyon váruk az utazást,már készítgetem a pakkokat,meg tervezem,hogy miket fogok főzni ,ami azért eláll-gondoltam pld sült tarjára,fasírozottra,ami vacsira jól jöhet

Ti a Politis-ben lesztek,ha jól emlékszem?-mi a Mouses-ben-nekünk ez nagyon megtetszett,meg azt olvastam,hogy nagyon tiszta-nekem ez elsőrendű.-A strand mondjuk nincsen olyan közel,de a központ igen,éjszaka olyan jó kiülni a teraszra,és nézelődni

Ti hányan jötök?Mi 3-an,anyut is visszük magunkkal-neki ez az egész meglepetés lesz,mert nem tudja,hogy Neos Marmaras-ba jövünk,mert párom Paraliára szeretett volna menni,de anyu oda nem nagyon szeretett volna,de beleegyezett-mi meg ezzel foguk meglepni,hogy nem oda megyünk-szerintem nagyon boldog lesz

Szép estét :Szilvi
szia Szilvi!
Igen, mi is így szoktuk, hogy előre megtervezzük a napi "menüt":)Mi nem Budapestről megyünk, vidékiek Vagyunk. Igen, Mi a Politis-ban leszünk. Ahogy néztem, a 3apartman közül, ez középen van, ezért döntöttünk így:) Szerintem mindegyik apartman szép, és igényes, a képek alapján. Mi is 3-man megyünk. Anyukádnak biztos szép meglepi lesz:)
Szép Napot!