(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Schultz-Nádudvari Eleni Dátum: 2013-06-18 09:06:45
Fajcsák Roland írta ekkor: 2013-06-17 20:56:01
Szia!Szeretném megkérdezni mivel tervezitek az utat,nekünk kilenc hónapos a pici,mi idén sajnos ki hagyjuk de jövőre mi is nagyon szeretnénk menni!
Szia Roland! Mi minden évben kocsival megyünk, idén is így tervezzünk ( '97es évjárat 1.9 TDi VW Passat ). Augusztus első hetében mennénk, Szofi akkor lesz 10,5 hónapos, mi már utaztunk vele, igaz hogy repülőn, de a vártnál sokkal de sokkal jobban bírta az utat és az ezzel járó dolgokat. Úgyhogy optimistán vágunk neki az útnak, remélem minden rendben lesz. Ha nem anyagi gondok miatt nem mentek idén, hanem mert úgy gondoljátok, a babátok még pici, én azt javaslom, hogy próbáljátok meg, hacsak pár napra is valahova, hogy "szokja" a dolgokat. Persze babafüggő hogy melyik pici hogy bírja az utat, a klímaváltozást, az új ingereket, ezt előre nem lehet megjósolni. Ha szeretnétek, ( és adsz egy email címet ) beszámolunk majd a nyaralásról ill. a tapasztalatokról, ha hazajöttünk :)
Borbíró Éva Dátum: 2013-06-17 21:56:34
Schultz-Nádudvari Eleni írta ekkor: 2013-06-17 15:22:04
Szia Feri! Szeretném megkérdezni, hogy a Mousses ap. szobái mennyire tágasak ? 10 hónapos babával mennénk, és neki szeretném tudni, hogy mennyi hely van kb kúszni mászni :) Maga az ap. ház mennyire van zajos helyen ? ( tavaly is Marmarason voltunk az Athene-ben, de nem emlékszem, hogy pontosan hova esik a Mousses..) Előre is köszi Eleni
Szia Eleni!Ti mikor mennétek Marmarasra?Mi szeptember 3 tól mennénk akkor 21 hós babával a mouses apartmanba.
Fajcsák Roland Dátum: 2013-06-17 20:56:01
Szia Feri! Szeretném megkérdezni, hogy a Mousses ap. szobái mennyire tágasak ? 10 hónapos babával mennénk, és neki szeretném tudni, hogy mennyi hely van kb kúszni mászni :) Maga az ap. ház mennyire van zajos helyen ? ( tavaly is Marmarason voltunk az Athene-ben, de nem emlékszem, hogy pontosan hova esik a Mousses..) Előre is köszi Eleni
Szia!Szeretném megkérdezni mivel tervezitek az utat,nekünk kilenc hónapos a pici,mi idén sajnos ki hagyjuk de jövőre mi is nagyon szeretnénk menni!
Nagy Mária Dátum: 2013-06-17 17:12:18
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2013-06-09 20:06:43
Szia Mária,köszönöm szépen a válaszodat smile smile Mi Budapestről indulunk a Homokórától (Hősök Tere) -és ezért kérdeztem,hogy Ti nem-e innen jöttök?? smile Mi már nagyon váruk az utazást,már készítgetem a pakkokat,meg tervezem,hogy miket fogok főzni ,ami azért eláll-gondoltam pld sült tarjára,fasírozottra,ami vacsira jól jöhet smile Ti a Politis-ben lesztek,ha jól emlékszem?-mi a Mouses-ben-nekünk ez nagyon megtetszett,meg azt olvastam,hogy nagyon tiszta-nekem ez elsőrendű.-A strand mondjuk nincsen olyan közel,de a központ igen,éjszaka olyan jó kiülni a teraszra,és nézelődni smile Ti hányan jötök?Mi 3-an,anyut is visszük magunkkal-neki ez az egész meglepetés lesz,mert nem tudja,hogy Neos Marmaras-ba jövünk,mert párom Paraliára szeretett volna menni,de anyu oda nem nagyon szeretett volna,de beleegyezett-mi meg ezzel foguk meglepni,hogy nem oda megyünk-szerintem nagyon boldog lesz smile Szép estét :Szilvi
szia Szilvi! Igen, mi is így szoktuk, hogy előre megtervezzük a napi "menüt":)Mi nem Budapestről megyünk, vidékiek Vagyunk. Igen, Mi a Politis-ban leszünk. Ahogy néztem, a 3apartman közül, ez középen van, ezért döntöttünk így:) Szerintem mindegyik apartman szép, és igényes, a képek alapján. Mi is 3-man megyünk. Anyukádnak biztos szép meglepi lesz:) Szép Napot!
Dátum: 2013-06-17 17:10:20
Kedves Eleni, a Mouses szobái tágasak és tiszták, erről Georgina gondoskodik :-), tehát lesz hely a picinek :-). nem tudom melyik szobát foglalták, az alsó két szint a csendesebb mert oda nem szűrődik be az utca zaja, a fenti szobák ahonnan van kilátás azok picit zajosabbak lehetnek elsősorban hétvégén, mert olyankor van nagy élet, és a ház a kikötő fölötti utcában van. Természetesen ha az ajtókat ablakokat becsukják ezek sokat jelentenek a zajszigetelés szempontjából. Remélem tudtam segíteni, Üdvözlettel, Feri.