(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2013-06-18 21:00:46
Schultz-Nádudvari Eleni írta ekkor: 2013-06-18 09:06:45
Szia Roland! Mi minden évben kocsival megyünk, idén is így tervezzünk ( '97es évjárat 1.9 TDi VW Passat ). Augusztus első hetében mennénk, Szofi akkor lesz 10,5 hónapos, mi már utaztunk vele, igaz hogy repülőn, de a vártnál sokkal de sokkal jobban bírta az utat és az ezzel járó dolgokat. Úgyhogy optimistán vágunk neki az útnak, remélem minden rendben lesz. Ha nem anyagi gondok miatt nem mentek idén, hanem mert úgy gondoljátok, a babátok még pici, én azt javaslom, hogy próbáljátok meg, hacsak pár napra is valahova, hogy "szokja" a dolgokat. Persze babafüggő hogy melyik pici hogy bírja az utat, a klímaváltozást, az új ingereket, ezt előre nem lehet megjósolni. Ha szeretnétek, ( és adsz egy email címet ) beszámolunk majd a nyaralásról ill. a tapasztalatokról, ha hazajöttünk :)
Sziasztok!Köszi a választ,persze hogy szeretnénk,szívesen olvasom a beszámolókat,tapasztalatokat. [email protected] ide nyugodtan küldhetsz majd ha gondolod smile Idén sajna anyagi gondok miatt is,meg az autónkat(Fiat Bravo)szeretnénk lecserélni valami nagy kombira hogy tényleg legyen hely benne mindennek! smile smile
Francziszti László Dátum: 2013-06-18 17:36:53
Kedves Feri! Szeretnénk megkérdezni, hogy lehet-e loukumadesz-t kapni a kikötőben? Két éve volt ott egy mozgó loukumadesz árus (zöld kocsival), majd' minden este vettünk tőle, és messze a legjobb volt, amit valaha ettünk. Aztán egyik napról a másikra bezárt,. mert állítólag "valami probléma volt az engedélyével". smile Üdv: Magdi&Laci
Borbíró Éva Dátum: 2013-06-18 11:31:41
Schultz-Nádudvari Eleni írta ekkor: 2013-06-18 09:08:47
Szia Éva! Mi augusztus első hetében mennénk Marmarasra, akkor lesz Szofi 10,5 hónapos. Voltatok már itt ? ( mármint Marmarason ?)
Igen voltunk Marmarason 3 éve a Politis apartmanba.
Schultz-Nádudvari Eleni Dátum: 2013-06-18 09:14:47
írta ekkor: 2013-06-17 17:10:20
Kedves Eleni, a Mouses szobái tágasak és tiszták, erről Georgina gondoskodik :-), tehát lesz hely a picinek :-). nem tudom melyik szobát foglalták, az alsó két szint a csendesebb mert oda nem szűrődik be az utca zaja, a fenti szobák ahonnan van kilátás azok picit zajosabbak lehetnek elsősorban hétvégén, mert olyankor van nagy élet, és a ház a kikötő fölötti utcában van. Természetesen ha az ajtókat ablakokat becsukják ezek sokat jelentenek a zajszigetelés szempontjából. Remélem tudtam segíteni, Üdvözlettel, Feri.
Kedves Feri, köszönöm a gyors választ :) Még egyik szoba sincs lefoglalva, pont ezért is kérdeztem melyiket érdemes. Sajnos ( ?! ) zajhoz vagyunk szokva, mivel társasházban lakunk, de jó lenne legalább a nyaralás alatt élvezni egy kicsit a nyugalmat. Most már sejtem hol lehet ez az ap., tavalyi emlékeim szerint nem annyira zajos. üdv Eleni
Schultz-Nádudvari Eleni Dátum: 2013-06-18 09:08:47
Borbíró Éva írta ekkor: 2013-06-17 21:56:34
Szia Eleni!Ti mikor mennétek Marmarasra?Mi szeptember 3 tól mennénk akkor 21 hós babával a mouses apartmanba.
Szia Éva! Mi augusztus első hetében mennénk Marmarasra, akkor lesz Szofi 10,5 hónapos. Voltatok már itt ? ( mármint Marmarason ?)