Kedves Feri ! Igen elkeserítőnek találtam azt a hírt a fórumon , hogy nem lesz a fakultatív programok között a Meteorákra kirándulás ! Biztosan sokan vagyunk így ezzel ! Valamilyen lobbi tevékenységgel talán el lehetne érni, hogy kellő létszám esetén legyen ilyen kirándulás ! A távolság nem hiszem, hogy oly nagy akadály lehet, max. a megfizethetetlen ár, a korább közöltekhez képest. Az utazási iroda döntött így?! Szerintem a létszám biztosan meglenne, főként főszezonban. Kit kell meggyőzni? Próbálj meg ebben közreműködni, ha minden feltétel adott az utasok részéről. Csatlakozó Meteorákat látni kívánó utazók jelentkezését szívesen látnám a fórumozók között !
Üdv Károly
Kedves Károly, kérem higgye el hogy erre nincsen befolyásom, én is sajnálom a Meteora kirándulást, nem kell magyaráznom miért, csodás hely. Nem belemenve a döntés részleteibe, a Grand Tours nagyon nagy hangsúlyt fektet a minőségre, arra hogy a vendégei messzemenőkig tökéletes ellátásban részesüljenek, és nyugodt biztonságos körülmények között tölthessék nyaralásukat. A döntést a vezetőség hozta, a jelenlegi görögországi transzfer árak, adók és egyéb járulékos költségek miatt, nem kivitelezhető minőségi szolgáltatás, vagy pedig a megszokottnál jóval magasabb áron kellett volna értékesíteni a programot. Ahogy látom a Halkidiki félsziget a hajókirándulások, a csodás természeti látványosságoki helye lesz, míg ha valaki Piériára látogat, Paraliara, Nei Porba,i onnan kényelmesebben és kedvezőbb feltételekkel kirándulhat a Meteorákra, vagy akár Skiathos Szigetére, esetleg Athénba. A nyaralóhely megválasztásánál lesz szempont hogy milyen jellegű kirándulásokon szeretnénk részt venni. Halkidiki, azon belül a Sithonia félsziget mindenekelőtt a csodálatos természeti adottságaival büszkélkedhet. Idén itt.... jövőre pedig ott....:-)